Quantcast

Νέο Reebok Classic Leather “Perfect Split”

Το απόλυτο sneaker του Φθινοπώρου έφτασε και σίγουρα θα σε εμπνεύσει.

Η street κουλτούρα είναι εκείνη που χαρακτηρίζει τα καθημερινά outfits των ανθρώπων, τα τελευταία χρόνια. Κι αυτό, οφείλεται στον απλούστατο λόγο της ένταξης αυτού του στυλ σε όλες τις ώρες της ημέρας. Ένα street style σύνολο, συχνά διακρίνεται για το coziness και την άνεση που εκπέμπει. Εκτός αυτού, είναι και εξαιρετικά εύκολο στο συνδυασμό του είτε για βράδυ, είτε για πρωί. Δεν είναι βέβαια τυχαίο το γεγονός πως τα κλασικά sneakers, αποτελούν τάση στο χώρο του street style και επικρατούν στα περισσότερα outfits σήμερα. Άλλωστε εκείνα είναι που αποτελούν στοιχείο-κλειδί για το συγκεκριμένο στυλ, αφού παρέχουν κομψά σύνολα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η Reebok, είναι μία από τις εταιρείες που ακολουθεί την αυθεντική φιλοσοφία ενός all day style, το οποίο και αντικατοπτρίζει τον απόλυτα σύγχρονο άνθρωπο. Έτσι λοιπόν, δημιουργεί συνεχώς νέες versions για κάθε στυλ και προσωπικότητα. Αυτή τη φορά, επιστρέφει με το διαχρονικά επιτυχημένο sneaker, Classic Leather, διατηρώντας την ποιότητα αναλλοίωτη, ανταποκρινόμενη ταυτόχρονα στις ανάγκες των σύγχρονων ατόμων. Σκοπός της είναι να αφήσει χώρο έκφρασης στις multifaced προσωπικότητες, που προτιμούν τα πιο ουδέτερα σύνολα.

Το Perfect Split της Reebok μπορεί να σε ακολουθεί όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας. Είναι αυτή η επιλογή των sneakers, που θα νιώσουμε όλοι ότι πρέπει να κάνουμε, είτε σε casual, είτε σε πιο formal περιστάσεις. Το Perfect Split είναι αυτό που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και θα γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Με τον άψογο σχεδιασμό να το χαρακτηρίζει, ανάγει τη σύγχρονη ζωή της πόλης σε ένα άλλο επίπεδο, που εμπνέει για δημιουργία και εξέλιξη. Οι στιγμές της ημέρας μπορεί να αλλάζουν, να διαφέρουν και να απαιτούν κάθε φορά κάτι διαφορετικό, μαζί τους και οι επιλογές των ρούχων μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το μοναδικά επιτυχημένο Perfect Splitπαραμένει ίδιο και γίνεται προέκταση της προσωπικότητάς σου, με το δικό του «μαγικό» τρόπο.

perfect-split_1920x916-1

Άλλωστε, το outfit που επιλέγει ο καθένας στην καθημερινότητά του, αντικατοπτρίζει και το χαρακτήρα του, ανάλογα με τους συνδυασμούς που επιλέγει να κάνει. Τα παπούτσια που φέρουν την υπογραφή της Reebok, αντλούν έμπνευση από τον αυθεντικό χαρακτήρα της εταιρείας και αναγνωρίζουν τις ανήσυχες προσωπικότητες, γι’ αυτό και τις αφήνουν να δημιουργήσουν.

Χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης έκδοσης Classic Leather, είναι τα υλικά και τα χρώματα που ντύνουν το αγαπημένο sneaker, ενώ το concept του, αναφέρεται στο split personality που αντιπροσωπεύσει τις πολλές και διαφορετικές πλευρές της προσωπικότητας των ανθρώπων! Το drop “Perfect Split” συνδυάζει υλικά και υφές, που καταλήγουν σε έναν όμορφα ουδέτερο χρωματισμό, ο οποίος θα μπορούσε – κατά μία έννοια – να αποτελεί και καμβά για δημιουργία.

Για την ιστορία, το Classic Leather υπήρξε μία από τις πιο διαχρονικές και εικονικές σιλουέτες της Reebok, αφού η κυκλοφορία του σηματοδοτήθηκε το 1983 και έχει σίγουρα αφήσει το στίγμα της. Χαρακτηριστικό του είναι η αντοχή του στο χρόνο αλλά και η διαχρονικότητά του. Σήμερα το Classic Leather, που αποτελεί κλασική αξία, κυκλοφορεί σε ένα drop με το όνομα Perfect Split και συνδυάζει ρετρό gum με το χρώμα του πάγου στην εξωτερική σόλα, ενώ το διαχρονικό λευκό και το γκρι της πέτρας ανανεώνονται με καινούργιες χρωματικές αντιθέσεις.

perfect-split-danos-1200x800-1-b

Το “Perfect Split” έχει ένα διαφορετικό ύφος που θυμίζει παρελθόν. Διαθέτει όμως ουσιαστικές και σύγχρονες καινοτομίες, γεγονός που το ανάγει στο πλέον πολυπόθητο sneaker του φθινοπώρου. Η καθημερινή έκφραση του σύγχρονου ανθρώπου είναι πρωταρχικής σημασίας για την Reebok. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο δημιούργησε το νέο Classic Leather Perfect Split, το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις του σήμερα, εμπεριέχοντας όμως και τις αντιφάσεις της καθημερινότητας. Με φιλοσοφία που εμπνέει έναν «αέρα» ανανέωσης, η Reebok αφήνει το δικό της στίγμα. Η πορεία της άλλωστε έχει αποδείξει πως φροντίζει συνεχώς να υπογραμμίζει τη θρυλική κληρονομιά που φέρει, προσδίδοντάς της πάντα την πρέπουσα μοντέρνα σημασία που χαρακτηρίζει την εποχή.

Το Reebok Classic Leather “Perfect Split” είναι σίγουρα φτιαγμένο για κάθε πλευρά του εαυτού σου!

http://fitness.reebok.gr/blog/classic-leather-perfect-split/ Ανακάλυψέ το!

More Stories
https hypebeast.com image 2022 09 ronan mckenzie acne studios fall winter 2022 denim project home exhibition london uk barbados 0 1
Acne studios x Ronan McKenzie: H συνεργασία και η denim συλλογή F/W22