Quantcast
adidas

Μια αυθεντική επανάσταση Μόδας και Μουσικής πλησιάζει…

adidas και Plisskën festival υπενθυμίζουν πώς η μόδα και η μουσική συνυπάρχουν και γίνονται επαναστατικοί τρόποι έκφρασης.

Cover Photo: Πάνος Γεωργίου

Οι πιο ωραίες στιγμές μου στο αθηναϊκό αστικό τοπίο έχουν ταυτιστεί άμεσα και με την εταιρεία που όλα αυτά τα χρόνια με συνοδεύει σε κάθε μου βήμα. Δηλώνοντας λάτρης του αυθεντικού, του καινοτόμου και δημιουργικού, η adidas έχει κατακτήσει τη δική της θέση στη φιλοσοφία μου και στον τρόπο που κινούμαι στην καθημερινότητά μου. Το αθηναϊκό αστικό τοπίο αποτελεί πια ιδανικό προορισμό για κάθε urban explorer. Όσο κι αν περπατήσω στην Αθήνα και σε όλο αυτό το περιβάλλον που ευθύνεται για τη δική μου εξέλιξη, πάντα θα υπάρχουν κρυφά σημεία, μεγάλα ή μικρά, που σίγουρα θα με εμπνεύσουν για δημιουργία. Ο απαραίτητος εξοπλισμός για κάθε σύγχρονο εξερευνητή δεν είναι άλλος από το άνετο outfit, συνδυασμένο με τα κατάλληλα sneakers. Έτσι οι ατελείωτες περιπλανήσεις μπορούν να χαρακτηρίζονται από πλήρη άνεση και στυλ παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ίσως γι’ αυτό το λόγο το λεγόμενο “street style” να έχει αποκτήσει και τόσους φανατικούς υποστηρικτές. Πρόκειται για μία φρενίτιδα συνδυασμών, που ακολουθούν το look αυτό, το οποίο συναντάται σε κάθε αστικό στενό ανά τον κόσμο και έχει δυνατούς φανς που το ακολουθούν πιστά.

Μία αναδρομή στη δεκαετία του ’90 επιβεβαιώνει πώς η ανάγκη για άνεση και στυλ παράλληλα, έκανε σιγά σιγά την εμφάνισή της και τα sneakers άρχιζαν να καθιερώνονται. Η επανακυκλοφορία πολλών διαχρονικών εκδόσεων σήμερα, εν έτει 2016, επιβεβαιώνει πως το κοινό ακολουθεί πιστά το αγαπημένο brand της adidas, αφού λατρεύει το σχεδιασμό και τις γραμμές του. Δεν είναι μόνο η μάρκα. Η κληρονομιά που «κουβαλάει» η εταιρεία, το σχήμα αλλά και τα χαρακτηριστικά των sneakers που φέρουν την υπογραφή της, καταφέρνουν και ικανοποιούν διαρκώς το σύγχρονο κοινό της εποχής.

Το street style θα το συναντήσει κανείς σε φωτογραφίσεις, editorials περιοδικών, σε παρουσιάσεις αλλά και σε μουσικά events, τα οποία πλέον αποτελούν τους πιο λατρεμένους μας θεσμούς. Η adidas φέτος κάνει δυναμική εμφάνιση και στο χώρο της μουσικής, αφού υποστηρίζει ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ, που πραγματοποιείται για δεύτερη φορά τον ίδιο χρόνο, το Plisskën festival. Το Tubular Shadow, που θα παρουσιαστεί στο τωρινό Plisskën, είναι μία πρόταση των adidas Originals, για όλους όσοι αγαπούν το urban look και θέλουν να ξεχωρίζουν με τις επιλογές τους.

adidas-originals-tubular-x-plissken

Μια συνάντηση που υπόσχεται «γνήσια» διασκέδαση, όπως αυτή που προσφέρουν τα καλύτερα μουσικά φεστιβάλ παγκοσμίως. Ήχοι, μουσικές, κόσμος που αγαπά τη μουσική και τη συνδυάζει άψογα με τη μόδα.

Τα adidas Originals, άλλωστε, είναι το απόλυτο brand για το street style, όντας παράλληλα άρρηκτα συνδεδεμένα και με τη μουσική. Συνδυάζουν λοιπόν, τα πιο δυνατά μέσα έκφρασης: τη μουσική και το στυλ. Δύο τόσο διαφορετικές μεταξύ τους έννοιες, που όμως έχουν χαρακτηριστικά τα οποία σίγουρα τις κάνουν να μοιάζουν μεταξύ τους. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που οι μουσικές επιλογές του καθενός προσδιορίζουν κατά κάποιο τρόπο και την προσωπικότητά του. Ωστόσο, κατ’ επέκταση επηρεάζουν και το στυλ του. Αρκεί να κοιτάξει κανείς πίσω στο 1960, που όλοι κινούνταν στο ρυθμό τον Beatles και το στυλ καθοριζόταν από εκείνους. Τότε εκείνοι «έδιναν το ρυθμό» στη μόδα.

adidas-originals-x-plissken-1

Δίπλα στο -προσωπικά- αγαπημένο μου brand της adidas, εκτός από τις πιο σύγχρονες μουσικές, παρίσταται και όλη η φιλοσοφία του street style. Η μόδα μπορεί να ανήκει σε όλους, αλλά το στυλ είναι καθαρά προσωπική υπόθεση, είναι τρόπος έκφρασης, επικοινωνία και εξέλιξη. Η μόδα «αναπνέει» και «θρέφεται» από τους δρόμους της πόλης. Εκεί «γεννιέται» η μόδα και «γεννάει» με τη σειρά της σημαντικές πηγές έμπνευσης. Το στυλ είναι μια πρόκληση, ένα επαναστατικό μέσο έκφρασης. Όπως ακριβώς είναι και η μουσική.

Δείχνουμε για ακόμη φορά εμπιστοσύνη σε αυτούς που μας έχουν μυήσει, όλα αυτά τα χρόνια, σε υπέροχες σχεδιαστικές γραμμές, άνεση και πολυτέλεια στην καθημερινότητά μας, νέες και σύγχρονες μουσικές, ιδέες και δημιουργικότητα που γεμίζουν τις καρδιές μας και δημιουργούν νέα δεδομένα.

Τόλμησε να συνδυάσεις το σύγχρονο τρόπο ζωής με το πιο σύγχρονο street style. Κάπου εκεί θα δεις πως μία μικρή προσωπική επανάσταση, μπορεί να αλλάξει όλο σου το μέλλον. Γιατί το μέλλον σου είσαι εσύ.

adidas-originals-x-plissken_logo

More Stories
FH FH3605 3605DD Black coloured ash Oxford 3193W KAISER idell 6556 T 2 1
Ένα κλασικό δημιούργημα Arne Jacobsen ανανεώνεται για τον εορτασμό των 150 χρόνων της Fritz Hansen