Οι Rolf Bruggink και Niek Wagemans πρόσφατα ολοκλήρωσαν το σχεδιασμό ενός σπιτιού, το οποίο χρονολογείται από τον 19ο αιώνα. Η εργασία τους αφορούσε τη μετατροπή ενός χώρου για αυτοκίνητα σε ένα μοναδικό σπίτι αλλά παράλληλα και χώρο εργασίας, στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τη διεξαγωγή αυτού του μετασχηματισμού, προέρχονταν από ένα γκρεμισμένο κτίριο γραφείων ακριβώς δίπλα από το σπίτι.
Στο εσωτερικό του σπιτιού υπάρχει άπλετος φωτισμός, αφού ένα μεγάλο παράθυρο του παρέχει άφθονο φως. Άλλωστε ο πρώην χώρος αυτοκινήτων χτίστηκε αρχικά το 1895, στην πίσω αυλή του σπιτιού ενός πλούσιου αριστοκράτη. Επομένως δεν θα μπορούσε να υστερεί σε σχεδιαστική δύναμη.
Το ισόγειο χαρακτηρίζεται για τον δομικά φτιαγμένο ζωτικό χώρο του. Μάλιστα στεγάζει την κουζίνα, την τουαλέτα και έναν τεχνικό χώρο. Στον πρώτο όροφο, υπάρχει ένα μπάνιο με ντους, ένα υπνοδωμάτιο, μια ντουλάπα – δωμάτιο και ένα γραφείο που επίσης διαθέτει μπάνιο. Σε όλο το σπίτι, έργα τέχνης τοποθετούνται σε διάφορα σημεία, όπως ένα μεγάλο έργο τέχνης από τον Jans Muskee αλλά και μερικά γλυπτά.
Στο ανακαινισμένο σπίτι, η κουζίνα είναι κρυμμένη πίσω από έναν τοίχο κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα παράθυρα. Η τραπεζαρία είναι μία έμπνευση, καθώς αναμειγνύει καρέκλες δημιουργώντας μια μοναδική εμφάνιση. Γύρω από τη γωνιακή κουζίνα βρίσκεται το καθιστικό, με ένα άκρως καλλιτεχνικό και χρωματιστό χαλί φτιαγμένο από παλιές κουβέρτες. Το μεγάλο πολύχρωμο χαλί γίνεται και το επίκεντρο σε αυτό το σαλόνι.