Το Winter Plisskën Festival επιστρέφει για τη 2η χειμερινή εκδοχή του

Το Plisskën Festival, στη δεύτερη χειμερινή εκδοχή του στις 2 & 3 Δεκεμβρίου 2016, παρουσιάζει ένα πολυσυλλεκτικό μουσικό line up 40+ διεθνών και εγχώριων καλλιτεχνών, σε τρεις ιδιαίτερους χώρους της Αθήνας, Piraeus 117 Academy, Μεταλλουργείο & The Hub και σε τέσσερα stages που θα ξεκινάνε κάθε μέρα από τις 19:00 και θα καταλήγουν στις πρώτες πρωινές ώρες.

Πιστό στις μουσικές αξίες του εξακολουθεί να παρουσιάζει τους ήχους του αύριο σήμερα σε συνδυασμό πάντα με ονόματα που έχουν καθορίσει “σκηνές’ και μουσικά είδη. Tο μουσικό κομμάτι θα πλαισιώνεται και από τα καθιερωμένο Food Court, τα Cocktail Bars και πολλές παράλληλες δραστηριότητες ενώ για πρώτη φορά θα εγκαινιαστεί και ένα Pop Up Store με Plisskën merchandise, έκθεση artwork και φωτογραφίας του φεστιβάλ.

Από το γαλλικό surf psych pop των La Femme στο Λονδρέζικο old school hip hop των Four Owls και από το θρύλο του grime D Double E στην ανερχόμενη techno master Charlotte De Witte από το Βέλγιο, το Plisskën συνεχίζει να προκαλεί τα μουσικά “σύνορα” κάθε χρόνο αλλά και τις χωροταξικές μας αντιλήψεις δημιουργώντας φέτος στην Πειραιώς μια ατμόσφαιρα street festival. Ταυτόχρονα, σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι περιβαλλοντολογικές του ανησυχίες που άλλωστε το έχουν βραβεύσει με 2 αστέρια στα Greener Festival Awards αλλά και η εκπαίδευση νέων ανθρώπων μέσω του εργαστηρίου του The Lab (υποβολή αιτήσεων μέχρι 16 Σεπτεμβρίου).

Οι πρώτοι καλλιτέχνες έχουν ήδη ανακοινωθεί ενώ το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ανακοινωθεί οριστικά στις 3 Οκτωβρίου.

Piraeus 117 Academy, Πειραιώς 117
Μεταλλουργείον, Πειραιώς 127
Τhe Hub Events, Aλκμήνης 12
The Loft, Πειραιώς 123

Ημερομηνία: 2 – 3 Δεκεμβρίου 2016
Οι πόρτες κάθε μέρα ανοίγουν στις 19:00.

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση Διημέρου: 40€ μέχρι τις 2 Οκτωβρίου
45€ από 3 Οκτωβρίου μέχρι 1 Δεκεμβρίου

Προπώληση Μονοήμερου:25€ από τις 3 Οκτωβρίου μέχρι 1 Δεκεμβρίου
30€ στο ταμείο του φεστιβάλ

Προπώληση: Viva Wallet, Τηλεφωνικά στο 11876, Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt Greece, Eυρυπίδης Βιβλιοπωλεία
Eventbrite: http://plisskenfestival2016.eventbrite.com

Τo ταμείο του φεστιβάλ θα λειτουργεί στο χώρο του Μεταλλουργείου

Πληροφορίες: www.plisskenfestival.gr

DIDEE MAGAZINE

Η υψηλή αισθητική στη σύγχρονη ζωή της πόλης.

More Stories
Το νέο Mini Camper της Volkswagen ετοιμάζεται για κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο