Το “Launch Parties Tour” του Odyssia Festival συνεχίζεται με τρία events σε Αθήνα, Χανιά & Ρέθυμνο

Εκλεκτή καλεσμένη η Λονδρέζα DJ και ραδιοφωνική παραγωγός του NTS, Moxie.

Το “Lauch Parties Tour” του Odyssia Festival παίρνει φωτιά αυτή την εβδομάδα με τρεις μουσικές στάσεις σε Αθήνα, Χανιά και Ρέθυμνο, συνολικά 8 αξιόλογους Έλληνες καλλιτέχνες και μία εκλεκτή καλεσμένη από το Λονδίνο, τη DJ & ραδιοφωνική παραγωγό του NTS, Moxie! Παράλληλα με τη μουσική και το χορό, όλοι όσοι παραβρεθούν στα πάρτι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στις κληρώσεις και να κερδίσουν 7ήμερα ή Boat Party εισιτήρια για το Odyssia Festival!

Το ταξίδι αυτής της εβδομάδας ξεκινάει την Πέμπτη 21 Ιουλίου στις 21.00 στο Mosaiko Bar (Γλυφάδα), όπου πρόκειται να χορέψουμε σε disco, house και techno ρυθμούς, αντάξιας αισθητικής του Odyssia Festival. Line-up: Moxie, The Cripples, John Chouliaras, Aristotelis, Methi Blonde, Miss Linewood.

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου στις 20.00, το νέο project του Odyssia Festival θα παρουσιαστεί στο κοινό των Χανίων και το Βαζάκι Mini Bar. Lineup: Moxie, Locke & John Chouliaras

Τέλος, την Κυριακή 24 Ιουλίου από τις 18.30 το Odyssia Festival επισκέπτεται το Φρούριο της Φορτέτζας και προχωράει στα ενδότερα, γεμίζοντας τον Λόφο του Ιμπραήμ Χαν με μουσική σε συνεργασία με την ομάδα danse:plant. Line-up: Moxie, Locke, John Chouliaras, Dimitris Anagnostou & Alefu-Ra

* Σε όλα τα events θα διατίθενται εισιτήρια του Odyssia Festival προς πώληση σε φυσική μορφή.
Οι ομάδες Need2Soul (UK) και Cariocas Beach Bar (GR) ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη διοργάνωση του πρώτου Odyssia Festival στις ακτές του ειδυλλιακού κόλπου Σχίνου Κορινθίας, προσκαλώντας από τις 30 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου μερικούς από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες στον κόσμο.

** Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα event:

ΑΘΗΝΑ: Odyssia Festival Launch party at Mosaiko Bar with Moxie (U.K.)

ΧΑΝΙΑ: Odyssia Festival Launch party at Bazaki Mini Bar w/ Moxie (uk) , Locke & John Chouliaras / Friday 22.7

ΡΕΘΥΜΝΟ: Odyssia Festival Launch Party x danse:plant (Rethymno) // Sunday 24th of July

DIDEE MAGAZINE

Η υψηλή αισθητική στη σύγχρονη ζωή της πόλης.

More Stories
ella
Η σπουδαία φωνή & η καριέρα των 62 χρόνων της Ella Fitzgerald