Quantcast
sneakers

Superhero Sneakers από την Valentino και την Marvel & DC Comics

Καθώς το Χόλιγουντ βγάζει superhero ταινίες τη μία μετά την άλλη, οι μάρκες κάνουν τα πιο κερδοφόρα “ανοίγματα”, λανσάροντας θεματικά προϊόντα.

Πιο συγκεκριμένα, ο οίκος Valentino πραγματοποίησε μια συνεργασία με τις Marvel και DC Comics προκειμένου να κυκλοφορήσουν από κοινού ένα τρίο θεματικών Superhero Sneakers. Τα συγκεκριμένα πάνινα παπούτσια απευθύνονται κυρίως σε θερμούς οπαδούς των κόμικς και είναι φτιαγμένα από premium ιταλικό δέρμα μοσχαριού. Αντλώντας έμπνευση από τον Batman, τον Superman και τον Spiderman, ο ιταλικός οίκος μόδας δημιούργησε ένα χαμηλό παπούτσι με Velcro δεσίματα στα χρώματα από τις αντίστοιχες παλέτες των υπερηρώων.

Μπορείτε να αγοράσετε ένα ζευγάρι από αυτά τα Superhero Sneakers online στο κατάστημα της Valentino στην τιμή των 895 δολαρίων το καθένα.marvel-dc-comics-valentino-superhero-sneaker-pack-6 marvel-dc-comics-valentino-superhero-sneaker-pack-5 marvel-dc-comics-valentino-superhero-sneaker-pack-4 marvel-dc-comics-valentino-superhero-sneaker-pack-3 marvel-dc-comics-valentino-superhero-sneaker-pack-2

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR