ξυραφάκι

RZR Razor: Αυτό το ξυραφάκι θα το έχεις σε όλη σου τη ζωή

Ένα βασικό στοιχείο για την φροντίδα της υγιεινής του ανθρώπου είναι το ξυράφι. Με την πάροδο του χρόνου, το κλασικό ξυραφάκι έχει αναβαθμιστεί κι έχει εμπλουτιστεί με όλες τις νέες εργονομικές λειτουργίες για να μπορεί να προσαρμόζεται στις νέες ανάγκες.

Ωστόσο τώρα, το RZR Razor ευελπιστεί να αλλάζει τα δεδομένα του ξυρίσματος με τα εφήμερα ξυραφάκια μιας χρήσης. Η τεχνοτροπία του λοιπόν, «απογυμνώνει» το ξυράφι και διατηρεί μόνο τα ουσιώδη στοιχεία του. Έτσι, δεν υπάρχει καμία μπάλα για να κατευθύνει τη λεπίδα στις καμπύλες του προσώπου, παρά μόνο το χέρι σας που κινεί το ξυραφάκι.

Οι λεπίδες του είναι κατασκευασμένες από κράμα μετάλλου κορυφαίας ποιότητας και μάλιστα τοποθετούνται στην άλλη πλευρά και όχι σε εκείνη που οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν, προσφέροντας έτσι για μεγαλύτερο έλεγχο. Χωρίς να διαθέτει κινούμενα μέρη και με μια λαβή από τιτάνιο, το προϊόν προορίζεται για να διαρκέσει μια ολόκληρη ζωή, ενώ επίσης διαθέτει και εγγύηση! Μείνετε συντονισμένοι στο Kickstarter για να μάθετε περισσότερα για το ξυραφάκι που κρατάει μια ζωή, το RZR Razor.

rzr-razor-kickstarter-2

More Stories
hotel la palma 1 1
Το θρυλικό La Palma Hotel στο Κάπρι επαναλειτουργεί την 1η Ιουλίου