Η Dolce & Gabbana λανσάρει μια σειρά από ψυγεία

Οι αγαπημένοι σχεδιαστές Domenico Dolce και Stefano Gabbana είναι γνωστοί για το φόρο τιμής που αποτίουν στην ιταλική κληρονομιά – και συγκεκριμένα σε εκείνη της Σικελίας – μέσα από τις συλλογές που παρουσιάζουν στην πασαρέλα. Αυτή τη φορά η αγάπη τους για τη χώρα της Ιταλίας περνά σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο, μέσα από τη νέα συνεργασία των D&G με την ιταλική μάρκα SMEG. Στα πλαίσιά της, πρόκειται να παραχθούν 100 ψυγεία limited edition FAB28, όλα ζωγραφισμένα στο χέρι από καλλιτέχνες ειδικά επιλεγμένους από τους ίδιους τους Dolce και Gabbana.

Όπως εξηγεί ο Domenico Dolce, «Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό αλλά όλα αφηγούνται μια ιστορία με την ταυτότητα της μάρκας μας. Θα μπορούσαν να είναι συσκευές κουζίνας, ωστόσο υπάρχουν χαρακτηριστικά που είναι άμεσα αναγνωρίσιμα του οίκου. Από τις σικελιανές άμαξες με το σύμβολο Trinacria μέχρι τις μαριονέτες και τα ιταλικά λεμόνια και φρούτα.»

Τα ψυγεία φέρουν όλα τα pop up prints που έχουμε δει στο παρελθόν στις συλλογές που έχει παρουσιάσει ο οίκος μόδας, σαν να υπογράφονται κατά κάποιο τρόπο από την Dolce & Gabbana. Κάθε ψυγείο θα είναι διαθέσιμο μέσω της Smeg αλλά και της Dolce & Gabbana στην τιμή των € 30.000.

Ολόκληρη η συλλογή θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στις 13 Απριλίου στο Salone del Mobile στο Μιλάνο. «Αποτελούν τα τέλεια κομμάτια για συλλέκτες, πραγματικά», λέει ο Stefano Gabbana. «Παρόλο που οι εταιρείες μας δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς τομείς, συναντούμε ομοιότητες, όπως το πάθος για τη δημιουργικότητα και την καινοτομία, την προσοχή στην ποιότητα και τις λεπτομέρειες και, φυσικά, την αγάπη μας για την Ιταλία και τα ιταλικά προϊόντα.»

dolce-and-gabanna-smeg-slideshow-01 dolce-and-gabanna-smeg-slideshow-02 dolce-and-gabanna-smeg-slideshow-03 dolce-and-gabanna-smeg-slideshow-04 dolce-and-gabanna-smeg-slideshow-05 dolce-and-gabanna-smeg-slideshow-07

Πηγή: Vogue
More Stories
takashi murakami interview 01
Ο Takashi Murakami και η ριζοσπαστική έκθεση “An Arrow through History”