γκολφ

1.700 δολάρια για ένα μπαστούνι του γκολφ

Τα Grossmont 3D Printed Irons δεν αποτελούν συνηθισμένα σίδερα, ούτε από πλευρά τεχνοτροπίας, ούτε και από πλευρά εμφάνισης. Παράλληλα, έχουν λανσάρει τα πιο ενδιαφέροντα σχέδια που θα μπορούσαν να κυκλοφορούν στον τομέα της 3D εκτύπωσης.

Σχεδιασμένη σε συνεργασία με τους καλλιτέχνες Linlin και Pierre-Yves Jacques, η νέα σειρά μπαστουνιών γκολφ περιλαμβάνει το Ori (εμπνευσμένο από την Moucharabieh αρχιτεκτονική) και το Cés, κομμάτι που βασίζεται στην ασιατική γλυπτική. Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι όμως είναι το Air, που φέρει ένα πλέγμα το οποίο μοιάζει με see-through. Και τα τρία σχέδια χαρακτηρίζονται από τη δυναμική εμφάνισή τους λόγω της διαδικασίας της 3D εκτύπωσης αλλά και επειδή περιλαμβάνουν σημεία που μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία γκολφ, κάνοντας το χτύπημα πιο εύκολο.

Τα μπαστούνια γκολφ Grossmont 3D Printed Irons, εξαιτίας της πολυτέλειας αλλά και της υψηλής τιμής τους, κατασκευάζονται σε πολύ περιορισμένες ποσότητες. Οι τιμές τους άλλωστε φτάνουν τα 1.700 δολάρια για το μπαστούνι Air, ενώ τα Ori και Cés ανέρχονται στα 1.490 δολάρια.

More Stories
GettyImages 1397611894 scaled 1
Το ποιητικό show “Cosmogonie” του οίκου GUCCI στην Puglia