σακίδιο

Το ειδικά σχεδιασμένο σακίδιο για ποδηλάτες

Η λειτουργικότητα και η αισθητική αποτελούν κυρίαρχα χαρακτηριστικά του προσεγμένου σχεδιασμού σε ένα προϊόν. Η γκάμα των σακιδίων που χρησιμοποιούνται από ποδηλάτες ποικίλλει, ωστόσο όσοι τα χρησιμοποιούν συναντούν πολλές φορές πρόβλημα λειτουργικότητας. Ειδικότερα εκείνοι που χρησιμοποιούν το ποδήλατο ως όχημα για να πάνε στο γραφείο τους, θα πρέπει να βρουν το κατάλληλο για εκείνους σακίδιο, προκειμένου να μεταφέρουν τον υπολογιστή τους με ασφάλεια. Οι σχεδιαστές Ducks in a Row ειδικεύονται στο μετακινούμενο σχεδιασμό σακιδίων και το “Elegant Commuter” προορίζεται ειδικά για τους λάτρεις της ποδηλασίας!

Το δέρμα «παντρεύεται» με το ύφασμα σε αυτά τα σακίδια που προσφέρονται για εύκολη ποδηλασία με πολλούς τρόπους. Μπορείτε να κρεμάσετε το κράνος σας στο σακίδιο, ακόμη και να δέσετε το φακό σας. Το πακέτο διαθέτει επίσης μαλακή επένδυση στο εσωτερικό και το εξωτερικό του, έτσι ώστε να μην ανησυχείτε για αν θα σπάσει ό,τι μεταφέρετε. Το σακίδιο μπορεί επίσης να δεθεί με λουράκι απευθείας στο μπροστινό μέρος του ποδηλάτου. Στα συν του προστίθεται και το GPS που συμπεριλαμβάνεται επίσης στο “Elegant Commuter” με ένα διαφανές κάλυμμα που επιτρέπει στον ποδηλάτη να έχει πρόσβαση σε χάρτες. Ποτέ το λειτουργικό δεν ήταν τόσο μοντέρνο!

elegant_commuter_backpack_1 elegant_commuter_backpack_2 elegant_commuter_backpack_3 elegant_commuter_backpack_4 elegant_commuter_backpack_6 elegant_commuter_backpack_7 elegant_commuter_backpack_8 elegant_commuter_backpack_9

More Stories
celine elvis print 12 1
Celine: Η νέα συλλογή κατοικιδίων με πρωταγωνιστή τον σκύλο του Hedi Slimane