Έτσι μοιάζει η κατοικία ενός συλλέκτη τέχνης

Η αρχιτεκτονική εταιρεία Mass Operations ξανα-σχεδίασε αυτή τη βιομηχανική σοφίτα στο Hong Kong, ώστε να συνδυάζει τόσο την καθημερινότητα όσο και τη δουλειά του συλλέκτη ιδιοκτήτη της.

Το εσωτερικό της σοφίτας ανυψώθηκε παράλληλα με την έξυπνη αρχιτεκτονική εκμετάλλευση της διάταξης του χώρου, ώστε να δημιουργηθούν πρακτικά διαχωριστικά τοιχώματα ανάμεσα στο καθιστικό και το υπνοδωμάτιο. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η κουζίνα του σπιτιού, η οποία είναι σχεδιασμένη σαν μπουφές, με τη δυνατότητα να ανοίγει και να κλείνει με μεγάλες συρόμενες πόρτες. Η τεχνοτροπία τους μάλιστα επιτρέπει τη μετατροπή τους σε έναν μαυροπίνακα βιομηχανικού στυλ, τη στιγμή που ενώνονται οι πόρτες.kvartira-loft-v-chai-wan-gonkong IMG_03_-_KITCHEN_DOOR_DIMG_03_-_KITCHEN_DOOR_Bart-collectors-loft-gessato-1 (1)

Art_Collectors_Loft_02_850x1288__1455284838_39784Art_Collectors_Loft_06_850x1288__1455284874_26162
Πηγή: DesignFolio

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE