Quantcast

Activia: Η καλή μέρα απ’ το χαμόγελο σου φαίνεται!

Υπάρχει ένα μυστικό από την απαρχή του ανθρώπου. Το ξέρουμε όλοι αλλά μερικές φορές η καθημερινότητα, μας κάνει να ξεχνάμε το πόσο σημαντικό είναι. Αυτό το μυστικό μπορεί να κάνει θαύματα, είναι απόδειξη ότι η μαγεία υπάρχει και ζει μέσα μας. Μειώνει το στρες, διώχνει τα απαισιόδοξα συναισθήματα, κάνει καλό στην υγεία, αυξάνει την παραγωγικότητα και μας κάνει κάθε μέρα πιο ευτυχισμένους. Εσείς ακόμα να συνειδητοποιήσετε τη δύναμη που έχει το χαμόγελο σας;

Το καθημερινό βαρύ πρόγραμμα, οι δουλειές του σπιτιού, οι άπειρες ώρες στο γραφείο, οι απαιτήσεις της οικογένειας, οι στόχοι που έχεις βάλει με τον εαυτό σου, δημιουργούν σίγουρα εμπόδιο στην διατήρηση της καλής διάθεσης. Οι πολυάσχολες, δυναμικές γυναίκες γνωρίζουν όμως πως για να αντεπεξέλθουν στο δύσκολο αυτό 24ωρο, ένας είναι ο τρόπος, να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου, για να εξασφαλίσεις ένα χαμόγελο σε όλους όσους αγαπάς.

Χωρίς αμφιβολία ένα αληθινό, διάπλατο χαμόγελο αποτελεί την πιο όμορφη έκφραση των συναισθημάτων μας. Σας έχει τύχει να χαμογελάτε τόσο πολύ, που τα μάγουλα σας πονάνε από χαρά; Ένα χαμόγελο μόνο θετικά επιδρά στον οργανισμό μας αλλά και στους γύρω μας. Μην ξεχνάμε πως αυτό που νιώθουμε αυτό εκπέμπουμε.

Για σένα λοιπόν που θέλεις να μεταδίδεις την καλή σου διάθεση καθημερινά, το Activia κάνει το χαμόγελο σου…πιο viral από ποτέ και σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις πλούσια δώρα! Γιατί το αυθεντικό χαμόγελο, πάντα κερδίζει!d8ce0626-a5f2-42e4-81c0-4bf4d9370d7f

Μπες σήμερα στη σελίδα της Activia και ξεκίνα να μοιράζεις χαμόγελα φτιάχνοντας Smile Messages. Διάλεξε μια από τις 11 γευστικές επιλογές Activia – στραγγιστό & Αγελάδος, λαχταριστά φρούτα όπως λεμόνι, ακτινίδιο, φράουλα, δημητριακά και άλλα – και αφού το απολαύσεις, καταχώρησε τον κωδικό που θα βρεις στην συσκευασία και διεκδίκησε πλούσια δώρα.

Δωροεπιταγές των 50 ή 100 ευρώ για ρούχα, καλλυντικά, βιβλία και πολλά άλλα, από αγαπημένα σου καταστήματα, το δικό σου φιλοτεχνημένο πορτρέτο, εκπτωτικά κουπόνια Activia αξίας 50€ και μεγάλο δώρο ένα ταξίδι σε όποιον προορισμό επιλέξεις εσύ και 500€ μετρητά για να το απολαύσεις, μπορούν να γίνουν δικά σου!

Το πιο όμορφο και διασκεδαστικό είναι ότι μπορείς να αφήσεις το δικό σου θετικό μήνυμα στην επόμενη επισκέπτρια της σελίδας και να της χαρίσεις ένα ωραίο, μεγάλο χαμόγελο.

Σε αυτό το σημείο, είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε πως η καλή και ισορροπημένη διατροφή παίζει μεγάλο ρόλο στη διατήρηση της φόρμας της κάθε γυναίκας αλλά και στην ψυχολογία.

To Activia προσφέρει όλα τα οφέλη μιας σωστής διατροφής, ενώ παράλληλα με τα χαμηλά του λιπαρά μας βοηθάει να διατηρήσουμε τη φόρμα μας. Συνδυάζοντας όλα τα καλά του γιαουρτιού με τον ActiRegularis, την μοναδική καλλιέργεια που με βάση κλινικές μελέτες που έχουν γίνει στο τελικό προϊόν βρίσκεται «ζωντανός» και σε μεγάλες ποσότητες (100.000.000/γραμμάριο) καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος και επιβιώνει τη διαδικασία της πέψης, φτάνοντας στο έντερο σε βοηθάει να νιώθεις καλά μέσα σου κάθε μέρα!

Μην περιμένετε άλλο, ξεκινήστε να μοιράζετε χαμόγελα στο www.monadikesgynaikes.gr και αγκαλιάστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Οι μοναδικές γυναίκες ξέρουν πως ένα χαμόγελο, είναι από μόνο του υπερδύναμη.

 

*Όροι & Προϋποθέσεις Διαγωνισμού: www.monadikesgynaikes.gr

More Stories
timex snoopy thanksgiving watch 2022 1 1
TIMEX x Peanuts: Ένα ρολόι αφιερωμένο στην ημέρα των Ευχαριστιών