Ένας παππούς με τα εγγόνια του συγκινεί

Η Alina Gabrel είναι μια μητέρα που καταγράφει την προσωπική ιστορία των παιδιών της, τις τολμηρές περιπέτειες της αθωότητάς τους, έχοντας κάθε μέρα νέες στιγμές περιέργειας και εκπλήξεων προς καταγραφή. Κάθε μέρα αποτελεί κι ένα νέο κεφάλαιο στις ζωές τους.

Δεν επιλέγει να πει την ιστορία τους με λέξεις, καθώς δεν προτιμά αυτό το μέσο έκφρασης. Όλα εξιστορούνται μέσα από φωτογραφίες, τις οποίες τραβά εκείνη.

Για να κάνει την πιο όμορφη αρχή, παρουσιάζει τον πατέρα της, πλέον παππού για τα μικρά της “τερατάκια”, όπως εκείνη τα αποκαλεί. “Μπορεί να μην ήταν πάντα ένας τέλειος πατέρας αλλά έγινε ένας τέλειος παππούς” δηλώνει στο blog που μπορεί κανείς να δει περισσότερες φωτογραφίες και στιγμές από την ιστορία.

perfect-grandad-i-documented-my-dad-spending-time-with-my-little-monsters-2__880 (1) perfect-grandad-i-documented-my-dad-spending-time-with-my-little-monsters-3__880 perfect-grandad-i-documented-my-dad-spending-time-with-my-little-monsters-4__880 perfect-grandad-i-documented-my-dad-spending-time-with-my-little-monsters-5__880 perfect-grandad-i-documented-my-dad-spending-time-with-my-little-monsters-6__880 perfect-grandad-i-documented-my-dad-spending-time-with-my-little-monsters-7__880 perfect-grandad-i-documented-my-dad-spending-time-with-my-little-monsters-8__880 perfect-grandad-i-documented-my-dad-spending-time-with-my-little-monsters-9__880 perfect-grandad-i-documented-my-dad-spending-time-with-my-little-monsters-10__880 perfect-grandad-i-documented-my-dad-spending-time-with-my-little-monsters-11__880 perfect-grandad-i-documented-my-dad-spending-time-with-my-little-monsters-12__880 perfect-grandad-i-documented-my-dad-spending-time-with-my-little-monsters-13__880 perfect-grandad-i-documented-my-dad-spending-time-with-my-little-monsters-14__880 perfect-grandad-i-documented-my-dad-spending-time-with-my-little-monsters-15__880 perfect-grandad-i-documented-my-dad-spending-time-with-my-little-monsters-16__880 perfect-grandad-i-documented-my-dad-spending-time-with-my-little-monsters-17__880 perfect-grandad-i-documented-my-dad-spending-time-with-my-little-monsters-18__880 perfect-grandad-i-documented-my-dad-spending-time-with-my-little-monsters-19__880 perfect-grandad-i-documented-my-dad-spending-time-with-my-little-monsters-20__880 perfect-granddad-1 perfect-granddad-2 perfect-granddad-3

Πηγή: Boredpanda

DIDEE MAGAZINE

Η υψηλή αισθητική στη σύγχρονη ζωή της πόλης.

More Stories
yeezy gap hoodie
Ο Kanye West και η Gap επεκτείνουν τη συνεργασία τους με ένα νέο hoodie