Οι μεταλλικές, διάτρητες επεξεργασίες επίπλων της Isabelle Stanislas

Η εταιρεία Pouenat υπάρχει από το 1880 και ξεκινώντας σαν ένα μικρό εργαστήριο σιδήρου, εγκατεστημένο στην κεντρική Γαλλία, ενημερώνει διαρκώς το στυλ της με νέα μέταλλα που έχουν ενταχθεί στη γκάμα των προϊόντων. Κατασκευασμένες από χάλυβα, ορείχαλκο, αλουμίνιο, χαλκό και μπρούντζο, λανσάρει ένα κράμα συλλογών από έπιπλα μέχρι και τους πιο εντυπωσιακούς και αφηρημένους φωτισμούς τους.

Για την τελευταία τους παρουσίαση “Maison et Objet“, η μάρκα της Pouenat ξεκίνησε μια νέα σειρά από γραφικά της αρχιτέκτονος Isabelle Stanislas. Μια σειρά από γραμμικά σχήματα και οδοντωτές άκρες, η συλλογή με τίτλο “Landscapes” δημιουργεί περίτεχνα γλυπτά από έλατο.

Τα διάτρητα κομμάτια αλουμινίου αποτελούν το κύριο στοιχείο της συλλογής όμως. Ένα μοτίβο σε στυλ braille δημιουργείται μέσα από τα τρυπήματα στο “Part of Partition” τραπέζι ή τραπεζάκι του καφέ. Ένα μέρος βιομηχανικού στυλ, ένα μέρος κομψού σχεδίου, μια τέλεια συνέργεια που δημιουργείται από τις αντιθέσεις μεταλλικού χάλυβα και τις τρυπημένες στρώσεις.

Η ίδια η Stanislas αντικρίζει την νέα της collection ως ένα εσωτερικό και εξωτερικό αρχιτεκτονικό έργο παράλληλα, αφού η θεματική σειρά περιλαμβάνει πλούσιο μέταλλο σαν κύριο υλικό.

untitled-1_12 table-basse-6 gueridon-part-of-partition banquette-let-it-happens

Πηγή: Wallpaper

More Stories
lv cruise 23
Η cruise συλλογή του οίκου Louis Vuitton για το 2023