Το Flagship κατάστημα της Amongst Few στο Dubai

Ακολουθώντας την “Alpha Foxtrot” Air Max 1 συνεργασία της με την κατασκευάστρια εταιρεία sneakers SBTG, η εταιρεία του Dubai, amongst few, ανοίγει τις πόρτες του ολοκαίνουργιου flagship κατάστηματός της, στην έδρα της.

Ο καθαρός εσωτερικός σχεδιασμός περιλαμβάνει κάτι παραπάνω από ένα κατάστημα λιανικής, με διάθεση να εστιάσει στην ανεξάρτητη καλλιτεχνική σκηνή. Το κατάστημα προσφέρει επίσης χώρο για εκθέσεις και σεμινάρια.

Εισερχόμενο στην τοπική νεανική κουλτούρα, το κατάστημα ξεφεύγει από τη συνήθη στερεοτυπική άποψη της πόλης και φέρνει μια πολύ πιο αναγκαία προσωποποίηση στους δρόμους του Dubai.

Πέρα από τα ίδια τα ενδύματα της μάρκας, στο κατάστημα βρίσκονται Quickstrike Nikes, Creme 2 PUMAs, New Balance, ASICS, Ray-Ban, Nocs, εκδόσεις Rizzoli και πολλά παραπάνω.

amongst-few-new-flagship-store-dubai-01 amongst-few-new-flagship-store-dubai-02 amongst-few-new-flagship-store-dubai-03 amongst-few-new-flagship-store-dubai-04 amongst-few-new-flagship-store-dubai-05 amongst-few-new-flagship-store-dubai-06 amongst-few-new-flagship-store-dubai-09

Πηγή: Highsnobiety

DIDEE MAGAZINE

Η υψηλή αισθητική στη σύγχρονη ζωή της πόλης.

More Stories
ravi handa chalet pic bois architecture dezeen 2364 col 33 1704x1136 1
Ο αρχιτέκτονας Ravi Handa και το νέο δημιούργημα Woodpecker Cottage στην εξοχή του Μόντρεαλ