“Δεύτερος γύρος” για τη συνεργασία FILA & Pink Dolphin

Η Pink Dolphin, με έδρα το Los Angeles, δίνει στο κλασικό streetball παπούτσι της FILA, “The Cage”, τη δική της πινελιά, μαζί με ένα συνοδευτικό πακέτο ρούχων.

Μετά από την προηγούμενη συλλογή που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο, η Pink Dolphin συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τη FILA Vintage Cage. Το sneaker Pink Dolphin x FILA Vintage Cage “Round Two” αποτελείται από ένα μαύρο δερμάτινο κομμάτι στην πάνω μεριά, ενώ το πίσω μέρος του είναι ένα μείγμα τριών χρωμάτων: Aruba Blue, Fiery Coral και μπλε ελεκτρίκ στη σόλα.

Το φινίρισμα στη γλώσσα του υποδήματος είναι το λογότυπο της Pink Dolphin και παράλληλα η αισθητική του sneaker αντανακλάται στο πακέτο ένδυσης. Πρόκειται για μια αισθητική η οποία εφαρμόζεται με την ίδια παλέτα σε όλες τις σειρές: Wave Tech Visor, Wave Tech Jersey, Wave Tech Windbreaker, Raglan, Tech Track pants και Vintage Tee.

Το sneaker Pink Dolphin x FILA Vintage Cage “Round Two” όπως και το συνοδευτικό πακέτο, διατίθενται σε limited edition και θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα καταστήματα Pink Dolphin από τις 27 Νοεμβρίου και μετά.

pink-dolphin-fila-vintage-cage-apparel-pack-4 pink-dolphin-fila-vintage-cage-apparel-pack-2 pink-dolphin-fila-vintage-cage-apparel-pack-1

More Stories
collaboration retro rtw 2022 may 1 1
Michael Kors x ellesse: Η αμερικανική μόδα συναντά την ιταλική φινέτσα