Mary and The Stomach Butterflies #diplis

Μουσική δυνατά και πεταμένα ρούχα παντού. Ένα ποτήρι κρασί στον πάγκο της κουζίνας και το κινητό να κάνει γκλινγκ γκλινγκ, είναι οι φίλες σου που θέλουν να μάθουν τι θα φορέσεις. Είναι επίσης αυτές που σου λένε «πες που θα είσαι να έρθω να σε πάρω αν δεν περνάς καλά» και εσύ γελάς αλλά μέσα σου ξέρεις ότι θα υποστηρίξεις το σενάριο αν χρειαστεί, πάντα με την ιδια υπέροχη δικαιολογία «έχω διπλοπαρκάρει».

Μπαίνεις στο αυτοκίνητο και τρέμεις αλλά πείθεις τον εαυτό σου ότι είσαι υπερβολικά κουλ τυπάκι και γενικά όλα για κάποιο λόγο έρχονται. Not. Εσύ το επέλεξες γιατί βαρέθηκες την καθημερινή κλαούνα σου και όλα εκείνα τα κακά αστεία για τις γεροντοκόρες. Βέβαια, αν με ρωτάς, οι γεροντοκόρες ζουν ζωάρα, είναι free spirits και κανένας λογαριασμός δεν δόθηκε ποτέ σε κανέναν.

Προφανώς και μιλάω για όλα εκείνα τα πρώτα ραντεβού που μας στοίχειωσαν με άγχος, αποτυχία, τεράστια κενά ησυχίας γιατι κανείς δεν είχε τι να πει στον άλλο και αχρείαστα ξενύχτια ΑΛΛΑ και για εκείνα τα ραντεβού που μας επιβεβαίωσαν πως όλοι οι στίχοι από τα τραγούδια που μας γέμισαν χαρά, ναι έχουν γραφτεί για εμάς.

Είτε το ραντεβού σου είναι αγόρι είτε είναι κορίτσι, πιστεύω ότι τα first dates χωρίζονται στα παρακάτω. Εγώ θα βάλω τις κατηγορίες εσείς βάλτε τα πρόσωπα.

1. O άνθρωπος «Μαυρογιαλούρος». Όταν βγαίνεις ραντεβού και ακούς όλα αυτά τα « ΘΑ », που νιώθεις ότι είσαι σε καμπάνια προεκλογικής εκστρατείας με ανάλογο pin στο πέτο. Υπερ-ενθουσιασμός και overinvesting που οδηγεί σε παράλογα λόγια της στιγμής, τα οποία τρομοκρατούν τον συνομιλητή, με αποτέλεσμα στην καλύτερη να σκάσουν οι υποσχέσεις σαν τσιχλόφουσκες ή στην χειρότερη να εξαφανιστεί από τη ζωή σου, φυσικά χωρις προειδοποίηση, το παραπάνω άτομο. *Θέλω να πιστεύω ότι όλοι ξέρουμε ότι ο Μαυρογιαλούρος είναι κινηματογραφικός ρόλος ενός Έλληνα πολιτικού, που υπέροχα ενσάρκωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Αν όχι, το γκουγκλάρουμε.

2. Ο άνθρωπος « ζωντοχήρα ». Είναι το ραντεβού που βγαίνεις, περνάς γαμώ, σε πάει στο σπίτι, ανεβαίνει για ένα ποτό,σε φιλάει και σου λέει «ξέρεις, μόλις χώρισα και δεν είμαι έτοιμος να δεσμευτώ». Και τι τα θες τα ραντεβού και τα εστιατόρια κουκλίτσα μου; Κάτσε στη σπηλιά σου και παίξτο lover όταν μπορείς να διαχειριστής μια σωστή έξοδο. Εκτός αν θέλεις μόνο ανταλλαγή σωματικών υγρών, το οποίο είναι ένα θέμα πάντα ανοιχτό προς συζήτηση, δεν χρειάζεται να φάμε πρώτα.

3. Ο άνθρωπος «έχωβαρεθείτηζωήμου». Απογοητευμένος από τη ζωή, όλα είναι μάταια, όλοι σε εκμεταλεύονται και η χώρα θα χρεοκοπήσει οπότε ποιος ο λογός της οποιαδήποτε προσπάθειας. Μόνο μαυρίλα, όπως οι Κυριακές που περνούσες παιδί λόγω σχολείου τη Δευτέρα. Σε αυτό το σημείο βάζεις μια πολύ ωραία ταινία στο μυαλό σου να παίζει, αν είσαι εγώ θα πρωταγωνιστεί ο Miles Teller, αν είσαι άλλη ο Ryan Gosling και αν είσαι αγόρι η Sophia Vergara ή κάποια άλλη σεξοβόμβα που μου διαφεύγει.

Θα σας αφήσω να προσθέσετε στα comments σας κι άλλες κατηγορίες προς αποφυγήν, βλέπε τσιφούτης άνθρωπος και θα περάσω στα καλά ραντεβού, αυτά που κρατάμε και όταν δεν μας βλέπει κανείς χαμογελάμε σαν 5χρονα ενώ στο μυαλό μας αναβοσβήνει μια πινακίδα που γράφει « To infinity and beyond».

1. Ο άνθρωπος «πέτα δυο βρακιά μωρό στην τσάντα και φύγαμε». Αυθορμητισμός, εκπλήξεις, άπλετο ενδιαφέρον, βαθύ κοίταγμα στα μάτια και το χουμε. Το πρωί κρουασάν στο Λούβρο, το απόγευμα τσαι στο Λονδίνο και το βράδυ ποτάρες στο Βουκουρέστι. Αν μπορούσε θα το έκανε γιατί απλά θέλει να στα δείξει όλα με μοναδικό αντάλλαγμα να κρατιέστε χέρι χέρι. Όπως καταλάβατε, μέσα στο πρώτο ραντεβού θα βρείτε και το δεύτερο.

2. Ο άνθρωπος που διορθώνει το Βad Timing. Κάποτε είχατε και οι δυο σχέση αλλά πάντα ξέρατε ότι γουστάρετε φουλ και πως ΑΝ ησασταν ελέυθεροι σίγουρα θα είχε γίνει first date. Έγινε λοιπόν και προσπαθείτε να τα πείτε όλα και να προλάβετε τον χαμένο χρόνο, εκείνον που περνούσε όταν βρισκόσασταν όλοι μαζί με τα «έτερα» ήμισυ. Το ραντεβού που καταλήξει σε ξεκάθαρο #win και η στιγμή που ότι χαζορομαντικό quote διάβασες στο Pinterest σχετικά με το «ο χρόνος γιατρεύει» τα βλέπεις μπροστά σου.

3. Ο νορμάλ άνθρωπος. Το ραντεβού το οποίο έγινε μέσω κοινών γνωστών μεταξύ αγνώστων που σύμφωνα με τους φίλους τους θα ταίριαζαν. Έχει αρκετή υπερένταση γιατί το μόνο που σκέφτεσαι είναι αν ο άνθρωπος που θα έρθει στο μπαρ είναι όπως δείχνει στις φωτογραφίες του ή λίγο καλύτερος ή λίγο χειρότερος. Αυτό το φυσιολογικό ραντεβού έχει επιτυχία σχεδόν 90% και τα μάτια μας έχουν δει άπειρα γεννητούρια από τα μελλοντικά ζευγάρια. Ότι νορμάλ έρχεται μόνο όταν και οι δυο ξέρουν ακριβώς τι θέλουν και κυρίως τι δεν θέλουν.

Όσο για μένα, το καλύτερο πρώτο ραντεβού του κόσμου είναι αυτό που και οι δυο διαβάζουν μέσα στις παρενθέσεις. Στα λόγια που δεν ακούστηκαν ποτέ. Οι παρενθέσεις έχουν πραγματική σημασία, μου είπε ένας φίλος και αυτή ήταν η αφορμή αυτού του πόστ. Αν ακούτε τις λέξεις των παρενθέσεων τότε ξέρετε τι σημαίνει πεταλούδες στο στομάχι. Αν πάλι δεν τις ακούτε αλλά νιώθετε τις πεταλούδες, δεν πειράζει. Όλοι έχουμε κάνει εμετό μια παλιά μας γνωριμία. Ώρα για νέο date!

More Stories
dubonnet dandy cocktail
Η συνταγή του νεοϋορκέζικου Dandy cocktail