Quantcast

Μια βόλτα στα θεματικά δωμάτια του Midas Hotel

Reportage • Νίκη Κλεισούρα  Photography • Ιωσήφ Αλεξιάδης

Παράνομα ζευγαράκια, νεαροί χωρίς διαθέσιμο χώρο στο σπίτι, μοναχικοί κύριοι με την συνοδεία τους και λάτρεις του… διαφορετικού είναι μερικές μόνο από τις περιπτώσεις που θα συναντήσει κανείς στα διάφορα ξενοδοχεία ημιδιαμονής της Αθήνας. Και ενώ για κάποιους αποτελούν ακόμα θέμα ταμπού, πολλοί είναι πλέον εξοικειωμένοι με τις υγρές νύχτες ενός «καυτού» θεματικού δωματίου. Το Didee βρέθηκε στα… άδυτα του ξενοδοχείου Midas και επισκέφτηκε -μεταξύ άλλων- την legendary «σουίτα της Τζούλιας» και την περίφημη Σπηλιά.

DJ3A6938

Golden Suite (aka «Τζούλια»)

DJ3A6946

Cavalli Suite

Στα συνολικά 50 δωμάτια που διαθέτει ο «βασιλιάς», χωράει κάθε πιθανή φαντασίωση. Από τις υπερπολυτελείς σουίτες με χρυσές μπερζέρες, king size κρεβάτια και… ολυμπιακών διαστάσεων τζακούζι έως τα θεματικά δωμάτια με μαύρες γούνες και δαντέλα, κόκκινους φωτισμούς και kinky διακόσμηση, εδώ όλοι μπορούν να βρουν κάτι που τους ταιριάζει! Μεγάλη φαντασία θα συναντήσει κανείς και στα ονόματα των κλινών: Άφρικα, Μαροκινό, Βινύλιο, Χαρέμι, Σπηλιά, αλλά και Cavalli ή Valentino -ο χώρος της μόδας φαίνεται να έχει την τιμητική του, με δωμάτια προσαρμοσμένα στην αισθητική μεγάλων οίκων. Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης μας ενημερώνουν ότι το κοινό δείχνει μεγάλη προτίμηση σε οτιδήποτε συμπληρώνεται από τους χαρακτηρισμούς «κόκκινο, μαύρο, τιγρέ ή χρυσό» -τα τυπικά, δηλαδή!-, ενώ οι ώρες αιχμής μοιάζουν να είναι τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου (παρότι η δική μας πρωινή επίσκεψη απέδειξε ότι δεν υπάρχει ωράριο, μιας και το 1/3 του ξενοδοχείου ήταν ήδη occupied!).

Ο Midas λειτουργεί από το 2008, όπως μας ενημερώνει ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος ανέλαβε τον χώρο που υπήρχε ήδη για 30 χρόνια και τον μετέτρεψε σε κάτι εντελώς νέο και πολύ πιο συναρπαστικό. Αντιλαμβανόμενος την ζήτηση που υπήρχε, αφού ξεκίνησε και ο ίδιος ως πελάτης, αποφάσισε να «χτίσει» αυτό που έλειπε: Ένα ονειρικό περιβάλλον που να ανταποκρίνεται σε όλα τα γούστα και να εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες. Εδώ, μπορεί κανείς να βρει ακόμη και χώρους για ομαδικό… παιχνίδι. Συγκεκριμένα, η «Σπηλιά» δημιουργήθηκε για ακριβώς αυτό τον σκοπό. Με στοιχεία που ξυπνάνε τα πιο βαθιά ένστικτα και με διαστάσεις μιας ευρύχωρης γκαρσονιέρας, το «προϊστορικό» δωμάτιο φιλοξενεί πλέον την τελευταία τάση στον σεξουαλικό πειραματισμό, το swinging. «Την προηγούμενη εβδομάδα φιλοξενήσαμε 10 ζευγάρια (!) swingers στην Σπηλιά. Είκοσι άτομα που στο τέλος αναγκαστήκαμε να τους μοιράσουμε και σε άλλα δωμάτια για να χωρέσουν», περιγράφει ο ιδιοκτήτης.

DJ3A6964

Μαροκινό (θεματικό δωμάτιο)

DJ3A6966

Βινύλιο (θεματικό δωμάτιο)

Κεφάλαιο «Τζούλια Αλεξανδράτου»
Μπορεί το πραγματικό όνομα της «ναυαρχίδας» του ξενοδοχείου να είναι Golden Suite, ωστόσο τα τελευταία χρόνια είναι γνωστή στους θαμώνες και τους υποψιασμένους ως «Τζούλια». Άλλωστε, έτσι μας την σύστησαν και οι υπεύθυνοι του χώρου. Το δωμάτιο που φιλοξένησε τις… σαμπάνιες και τις σπαρταριστές ατάκες του γνωστού μοντέλου στην πρώτη ταινία πορνό που πρωταγωνίστησε, έχει μετατραπεί σε best seller δωμάτιο του Midas. Οι επισκέπτες το ζητούν μετά μανίας και είναι σχεδόν πάντα κατειλημμένο. Πολλοί είναι εκείνοι, μάλιστα, που εκφράζουν παράπονα επειδή δεν μπορούν να το επισκεφτούν την στιγμή που θέλουν. Κι αν τα χρόνια έχουν περάσει και η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει αφήσει πίσω της εκείνες τις ξέφρενες νύχτες, το σημάδι της μοιάζει να έχει μείνει ανεξίτηλο στην σουίτα, αλλά και την μνήμη των θαυμαστών της.

DJ3A7000

Σπηλιά (ομαδική σουίτα)

DJ3A7010

Καρδιά Suite

DJ3A7017

Άφρικα (θεματικό δωμάτιο)

DJ3A6930

Golden Suite

More Stories
https hypebeast.com image 2022 11 sweden vacation home studio he architecture 11 1
Η νέα εξοχική κατοικία του Studio He που δημιουργήθηκε για τους ιδιοκτήτες του