Ο εξωτικός κήπος του Karl Lagerfeld για την Chanel

Τα shows της Chanel μένουν εκ των πραγμάτων στην ιστορία και κάθε σεζόν, λίγο πριν την εβδομάδα μόδας, περιμένουμε όλοι να δούμε τί έχει ετοιμάσει  ο φοβερός και τρομερός Karl Lagerfeld. Φέτος, μας οδήγησε στον παραμυθένιο και εκμοντερνισμένο κήπο της Εδέμ, γεμάτο όμορφα αγόρια που κρατούσαν ποτιστήρια, ανθισμένα τροπικά φυτά, κορίτσια με γάντια όπερας, φορέματα στολισμένα με απλικέ λουλούδια που αποκάλυπταν γυμνά σημεία του σώματος και σαγηνευτικά μακριά μαλλιά -απαραίτητα στοιχεία για να δελεάσουν τον Αδάμ να φάει τον απαγορευμένο καρπό.

Χρειάστηκαν έξι μήνες για να φτιαχτούν τα 300 λουλούδια που διακοσμούσαν το φετινό σετ. Καθένα είχε την δική του μηχανή και όταν τα πανέμορφα αγόρια «πότιζαν», όλα τα λουλούδια άνθιζαν ταυτόχρονα δημιουργώντας έναν συνθετικό παράδεισο. Το Grand Palais γέμισε για ακόμα μια φορά με celebrities και fans του γαλλικού οίκου και ο οικοδεσπότης τούς γοήτευσε όλους. Το concept για το show του ήρθε ένα πρωί, ενώ ήταν ακόμα ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Αν έχεις κι εσύ κρυφό φετίχ να ακούς αγγλικά με γαλλική προσφορά… πάτα PLAY για να στα πει ο ίδιος.

chanel11_dideechanel10_dideechanel9_dideechanel7_dideechanel6_dideechanel5_dideechanel4_dideechanel3_dideechanel2_dideechanel1_dideechanel12_didee

source: www.wwd.com

 

DIDEE MAGAZINE

Η υψηλή αισθητική στη σύγχρονη ζωή της πόλης.

More Stories
Drysdale Street London
Η κατοικία της designer Morag Myerscough στο Λονδίνο είναι ο ορισμός του living with color