Το Vibe Loft στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Reportage Michalis Leventogiannis | Photography Thanasis Karatzas

vibe-loft-didee-10

Η πλατεία Αγίας Ειρήνης έχει ακόμα ένα λόγο για να κρατάει τα ηνία της πρωινής, μεσημεριανής και βραδινής διασκέδασης. Ο λόγος γίνεται για το ολοκαίνουργιο VIBE LOFT. Το θρυλικό Vibe του Ψυρρή, που χαρακτήρισε μια ολόκληρη εποχή, επέστρεψε.

vibe-loft-didee-4

vibe-loft-didee-9

Με ένα εξαιρετικά δυνατό team ονομάτων όπως αυτό της Μαρίας Σκιαδαρέση που έκανε την αρχιτεκτονική μελέτη, το styling του Γιώργου Παπαϊωάννου σε σχέδια της Στέλλας Παναγοπούλου και του ταλαντούχου chef Κύρκου Ζήση, του οποίου τα πιάτα θα σας αφήσουν κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό, το VIBE LOFT θεωρείται ήδη στη πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του, ένα από τα καλύτερα all day food bars της πόλης. Φυσικά όλα αυτά δε θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς το ιδρυτικό μέλος, τον ιδιοκτήτη Γρηγόρη Σαμουρκάσογλου, ο οποίος έχει αναλάβει και τη γενικότερη καλλιτεχνική επιμέλεια του μαγαζιού.

Με αρκετές νέες γεύσεις cocktails, πέντε νέα είδη μπίρας, εκλεκτά βότανα αλλά και σπάνια χαρμάνια καφέ, είναι σίγουρα το μέρος που θα γίνει το νέο αθηναϊκό στέκι. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι το VIBE LOFT δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απολύτως από τα cosmopolitan ή fusion all day bars του εξωτερικού.

Κάντε μία βόλτα και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

vibe-loft-didee-7

vibe-loft-didee-3

vibe-loft-didee-2

vibe-loft-didee-11

Σκουζέ 3, Πλ. Αγίας Ειρήνης

More Stories
carsten holler brutalisten portrait 1
Ο Carsten Höller και ο γαστρονομικός μινιμαλισμός του Brutalisten στη Στοκχόλμη