Ένα εργοστάσιο καραμέλας στο Κολωνάκι

Κάνοντας μία βόλτα στο Κολωνάκι δεν υπάρχει περίπτωση να μη σας τραβήξει το μάτι το Soocre. Ένα ολοκαίνουργιο μαγαζί παρασκευής χειροποίητης καραμέλας.

Με πάνω από εκατό γεύσεις, σχέδια και χρώματα, το Soocre έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό. Η πρωτότυπη αυτή ιδέα ανήκει στην Καλλιόπη Καλαμαρά, με την οποία μιλήσαμε κατά την επίσκεψη μας στο μαγαζί. Ένα ταξίδι στην Αυστραλία ήταν αρκετό για το πρώτο ερέθισμα και την πρώτη επαφή με τον κόσμο της καραμέλας. Στην ερώτηση μας γιατί κάποιος να προτιμήσει τις δικές σας καραμέλες, η απάντηση της ήταν ότι δεν υπάρχει κανενός είδους συντηρητικό, καθώς οι πρώτες ύλες και όλα τα υλικά είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν γι’αυτή τη δουλειά. Επίσης, το μαγαζί καινοτομεί διαθέτοντας  καραμέλες για διαβητικούς, που δεν περιέχουν γλουτένη και λακτόζη.

Αυτό που μας άρεσε πολύ ήταν ότι η διαδικασία γίνεται μπροστά στον κόσμο. Ζητάς την γεύση που θέλεις και την ποσότητα και μπορείς να παρακολουθήσεις την παρασκευή της παραγγελίας σου!

Το Soocre εκτός από το Κολωνάκι διαθέτει καταστήματα στη Νάξο, στη Ρόδο, στο Κίεβο και τη Μόσχα. Η candymaker του Soocre αλλά και τα παιδιά του προσωπικού, σας περιμένουν να διαλέξετε μαζί την καλύτερη επιλογή καραμέλας για εσάς. Εμείς το κάναμε ήδη!!!

soocre-didee.gr-11

soocre-didee.gr-8

soocre-didee.gr-7

soocre-didee.gr-9

soocre-didee.gr-1

soocre-didee.gr-6

soocre-didee.gr-5

info

Τσακάλωφ 1, Κολωνάκι | Πλατεία Φιλικής Εταιρείας
Aνοιχτά από  10 π.μ – 6 μ.μ.

More Stories
JJJJound New Balance 990 v3 Release Date 3
Jjjjound x New Balance: Η ανανεωμένη εκδοχή του 990V3 στο πράσινο της ελιάς