Οι Σεϋχέλλες του Μεταξουργείου

Reportage Michalis Leventogiannis | Photography Thanasis Karatzas

seixeles 3 didee.gr

Αν είστε λάτρεις της ελληνικής κουζίνας αλλά έχετε βαρεθεί λίγο τις τετριμμένες γεύσεις, οι ”Σεϋχέλλες” είναι σίγουρα το μαγαζί που πρέπει να επισκεφθείτε οπωσδήποτε.

Στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην Κεραμεικού 49 και Ακαδήμου του Μεταξουργείου, θα σας περιμένει η Άννα για να σας μυήσει στις ξεχωριστές γεύσεις και στα πρωτότυπα πιάτα του μαγαζιού. Η σπεσιαλιτέ τους όπως μας αποκάλυψε είναι τα μοσχαρίσια μάγουλα στη λαδόκολλα και οι παπαρδέλες με τον βουβαλίσιο κιμά. Εμείς σε αυτά θα προσθέσουμε τη κοτοτηγανιά με σαφραν και σελινόριζα όπως επίσης και το χοιρινό στη σχάρα με λάδι πάπρικας, το οποίο σου αφήνει μία γεύση φανταστική.

Αξίζει επίσης να δοκιμάσετε το εξαιρετικό μαστέλο Χίου αλλά και τον βουβαλίσιο καβουρμά. Εκτός από την ξεχωριστή κουζίνα, στις ”Σεϋχέλλες” μπορείτε επίσης να απολαύσετε περίεργα cocktails με τροπικές γεύσεις. Το aviation είναι ένα απ’ αυτά.

Η κουζίνα λειτουργεί από τις 13.00 το μεσημέρι μέχρι και τη 01.00 το βράδυ, εκτός από τις Κυριακές που κλείνει στις 24.00. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 10.00 το πρωί μπορείτε να πάρετε το πρωινό σας έχοντας επιλέξει ένα αλμυρό snack, ένα γλυκό και ένα ρόφημα της επιλογής σας μόνο με 5€.

seixeles 5 didee.gr

seixeles 6 didee.gr

seixeles 8 didee.gr

seixeles 10 didee.gr

seixeles 4 didee.gr

info
Κεραμεικού 49 και Ακαδήμου, Μεταξουργείο

More Stories
celine elvis print 12 1
Celine: Η νέα συλλογή κατοικιδίων με πρωταγωνιστή τον σκύλο του Hedi Slimane