Ένας Ακόμα: Τι θα έλεγες στον εαυτό σου, αν τον συναντούσες;

Πέντε χρόνια πέρασαν από την προηγούμενη ταινία του Ντένι Ηλιάδη σε αμερικάνικο έδαφος. Το remake του «Το Τελευταίο Σπίτι στα Αριστερά» είχε πάρει πολύ καλές κριτικές και έκανε αίσθηση. Ο Ηλιάδης επιστρέφει και αυτή τη φορά με μια ταινία υβρίδιο, λίγο teen movie, λίγο θρίλερ, λίγο sci fi, λίγο χιούμορ.

plus1_didee

To «+1» έκανε πρεμιέρα στο SXSW και έχει ξεκινήσει ήδη το ταξίδι της στις αμερικανικές αίθουσες. Η ιστορία είναι απλή, μέχρι τη στιγμή που όλα θα έρθουν πάνω κάτω αφού τίποτα δεν θα πάει όπως το περιμένουμε.

Τρεις κολλητοί από το κολλέγιο πηγαίνουν στο μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς. Ο καθένας αναζητά κάτι διαφορετικό. Να περάσει καλά, να συναντήσει το κορίτσι των ονείρων του ή απλά το σεξ. Μια διακοπή ρεύματος θα διακόψει το πάρτι. Όταν όμως τα φώτα επιστρέψουν το πάρτι θα συνεχιστεί, όλα θα είναι στη θέση τους ή και όχι; Τι συνέβη όταν έπεσε η τάση και πιο σημαντικά τι θα συμβεί μετά;

Alter Ego ξεπηδάνε από το πουθενά και ο καθένας έχει τη δυνατότητα να συναντήσει τον άλλον, χωρίς να ξέρει με ποια εκδοχή συναναστρέφεται ή και ακόμη να συναντήσει τον ίδιο του τον εαυτό. Όλο αυτό όμως είναι μια μοναδική ευκαιρία ή μια απειλή;

Με ντελιριακό μοντάζ, έντονα χρώματα και μαύρο χιούμορ ο Ηλιάδης παραδίδει ακόμα μια ταινία που δύσκολα την κατατάσσεις κάπου, αλλά σίγουρα θα την θυμάσαι.

Το «Ένας Ακόμα» κυκλοφορεί σήμερα στις αίθουσες από τη Feelgood.

More Stories
ndr9502 hr 1
Αbiti in Scena: Μια έκθεση αφιερωμένη στο έργο του Valentino Garavani