Σειρές για το Χειμώνα: New Girl

Η Τζες είναι 25 χρονών και χωρίζει μετά από 6 χρόνια σχέσης και συγκατοίκησης, άρα δεν βιώνει μόνο μια μεταβατική περίοδο, χρειάζεται και μια στέγη, έτσι αποφασίζει να την μοιραστεί με 3 άντρες , τον Νικ, Γουίνστον και Σμιντ.

newgirl1

Αυτή είναι η βασική πλοκή της σειράς που ξεκίνησε το 2011 στο FOX, με δημιουργό την Ελίζαμπεθ Μέριγουεθερ και πρωταγωνίστρια την, πιο γλυκιά πεθαίνεις, Ζόι Ντεσανέλ. Η σειρά στα δύο χρόνια που προβάλλεται έχει καταφέρει να έχει φανατικούς τηλεθεατές. Και αυτό δεν είναι τυχαίο. Η σειρά πατάει στα γνωστά μονοπάτια του sitcom και απογειώνεται με την πρωταγωνίστρια της, γιατί η Ντεσανέλ είναι που αναδεικνύει και κάνει αυτό το σίριαλ, αυτό που είναι.

Πέρα από την Τζες (Ζόι Ντεσανέλ) στο σπίτι μένουν: ο Νικ ο οποίος χώρισε, παράτησε τη νομική, δουλεύει μπαρμαν και γενικά είναι ένα ρεμάλι, ο Γούινστον που ήταν διάσημος μπασκετμπολίστας από τη Λιθουανία, αλλά όλα τελείωσαν και πρέπει να προσαρμοστεί στην απλή καθημερινή ζωή βρίσκοντας τρόπο να κερδίζει λεφτά. Τέλος ο Σμίντ ο τύπος douchebag που θα λατρέψεις να «μισείς». Στην παρέα επίσης εντάσσεται και η κολλητή της Τζες και μοντέλο, Σίσι.

newgirl2

Η σειρά έχει επιτυχία γιατί έχει καταλάβει αυτό που κατάλαβαν όλα τα επιτυχημένα sitcom, από τα φιλαράκια και ύστερα, το χιούμορ , η καλή κωμωδία, στηρίζεται στις δυναμικές των πρωταγωνιστών και σε όλο το περιβάλλον γιατί το χιούμορ πρέπει να υπάρχει παντού, στις κινήσεις, στα βλέμματα και φυσικά στις ατάκες.

Με την Ντεσανέλ να σέρνει το χορό και τους υπόλοιπους να ακολουθούν θα θες να γίνεις ο έκτος της παρέας και να παρακολουθείς πως αυτοί οι πέντε αντιμετωπίζουν τη ζωή και τις καταστάσεις της.

Ο τρίτος κύκλος της σειράς ξεκίνησε στις 17 Σεπτέμβρη στο FOX.

http://www.youtube.com/watch?v=n69xxT020OY

Κατερίνα Εξερτζόγλου

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE