Ο Ντείβιντ O’ Ράσελ ξανά φαβορί για τα Όσκαρ.

Η νέα ταινία του Ντέιβιντ ο’ Ράσελ είναι έτοιμη και περιμένει την προβολή της στην Αμερική στις 25 Δεκεμβρίου και ήδη η ταινία έχει χαρακτηριστεί φαβορί για τα φετινά Όσκαρ.

american-hustle

Η νέα ταινία του Ντέιβιντ ο’ Ράσελ, σκηνοθέτη του περσινού «Οδηγός Αισιοδοξίας», έχει all star cast, εντυπωσιακά κουστούμια και 70s boogie. Το σενάριο είναι γραμμένο από τον ίδιο τον σκηνοθέτη και τον Ερικ Σίνγκερ και είναι εμπνευσμένο από την πραγματική ιστορία μια μυστικής επιχείρησης του FBI τη δεκαετία του 70, που είχε σαν στόχο να βρει την παράνομη διακίνηση χρημάτων και κλεμμένης ιδιοκτησίας και οδήγησε στο να συλληφθούν και να καταδικαστούν αρκετοί ανώτεροι αξιωματούχοι των ΗΠΑ.

Στη ταινία μας τώρα, στο «American Hustle» πρωταγωνιστούν οι Μπράντλει Κούπερ, Κρίστιαν Μπέιλ, ζένιφερ Λόρενς και η Εϊμι Ανταμς, αλλά και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, όλοι με μαλλί και στάιλινγκ κατευθείαν από την δεκαετία του 70. Ο Μπράντλει Κούπερ είναι ο αστυνομικός που οργανώνει την επιχείρηση, ενώ ο Κρίστιαν Μπέιλ είναι ο απατεώνας που χρησιμοποιεί το FBI για να παγιδεύσει τους διαπλεκόμενους πολιτικούς.

hustle2

Η ταινία έχει κάνει ήδη το test screening της στην Αμερική και αυτά που διέρρευσαν είναι άκρως κολακευτικά, καθώς κάνουν λόγο για μια ταινία που τα συνδυάζει όλα χιούμορ, περιπέτεια, «μεταμορφωτικές» ερμηνείες αλλά και την πιστή αναπαράσταση της εποχής μέσα από κουστούμια και σκηνικά. Όλοι ξέρουμε πόσο αρέσουν όλα αυτά τα συστατικά στα Όσκαρ.

Μέχρι τα Χριστούγεννα δείτε το trailer και πείτε μας, what do you hustle for?

DIDEE MAGAZINE

Η υψηλή αισθητική στη σύγχρονη ζωή της πόλης.

More Stories
Ένας νέος κόσμος εμπειριών ξεδιπλώνεται στο schweppes.gr