Quantcast

7 εντυπωσιακές βίλες στη Νότια Γαλλία

Εφτά επιβλητικές βίλες στη φύση της Νότιας Γαλλίας που χαρακτηρίζονται από αξεπέραστο design.

Villa Tulum, St Tropez

Με ισχυρές δόσεις από την αίγλη της Γαλλικής Ριβιέρας, η βίλα που χρονολογείται από το 1970, περιστοιχισμένη με πορτοκαλιές και κάκτους, είναι διαθέσιμη στους επισκέπτες της με μια εντυπωσιακή πισίνα.

Villa Jones, Haut Var

Οι αρχιτέκτονες, Margot και Edward Jones, σχεδίασαν τη βίλα των 200 τ.μ. ανάμεσα σε ελαιόδεντρα το 2003. Η villa μέσα στη φύση αγναντεύει την εντυπωσιακή κοιλάδα του Provence.

Villa Suave, Cannes

Το σύγχρονο με το παραδοσιακό πλέκεται περίτεχνα στη Villa Suave στις Κάννες με όλες τις ανέσεις, που αρμόζουν σε ένα οικοδόμημα δίπλα στο σαγηνευτικό τοπίο της Γαλλικής Ριβιέρας, όπως μια εντυπωσιακή πισίνα και τζακούζι.

Οικία Mas de la Roubine, Saint-Rémy-de-Provence

Πηγαίνοντας πίσω στο 1664, η εντυπωσιακή βίλα σήμερα διαθέτει μεγάλους κήπους, πισίνα, λιμνούλες για ψάρεμα και ειδικό χώρο παιχνιδιού και ψυχαγωγίας για παιδιά.

Carrière Saint-Symphorien, the Luberon

Χτισμένη σε ένα λατομείο του 12ου αιώνα, η βίλα σχεδιάστηκε από το δίδυμο Philippe and Lien Jonathan, ενσωματώνοντας στον χώρο όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

The Alouettes Residence, Hyères

Με σκανδιναβικό και γαλλικό στυλ, η κατοικία Alouettes ξεχωρίζει για τα μινιμαλιστικά χρώματα και τη μοντέρνα επιπλοποιία της.

G House in Bonnieux, the Luberon

Η λίστα με τα καλύτερα διαμερίσματα στη νότια Γαλλία ολοκληρώνεται με το G House, το οποίο παρέχει τη θέα ενός ασύλληπτου φυσικού τοπίου, προσφέροντας διαμονή πέντε ατόμων.

Πηγή: thespaces.com

More Stories
cq5dam.web.1280.1280 (5)
Miu Miu x Church’s
DIDÉE.GR