Quantcast

Dirt’idee #19 από τη Μαριτίνα Χαλβατζή

Dirt’idee: Κάθε εβδομάδα, η Dirty Maritini – style blogger στο dirtymaritini.com – ανακαλεί τα 5 πράγματα που της κέντρισαν το ενδιαφέρον και τα παραθέτει στο didee.gr, με το δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Κείμενο και εικαστικό: Μαριτίνα Χαλβατζή (@dirtymaritini)

Το νέο άρωμα Nomade του οίκου Chloé

Ο Gaby Aghion, ο ιδρυτής του οίκου Chloé, συνήθιζε να λέει: «Τα χρώματά μου προέρχονται από την Αίγυπτο». Το άρωμα Nomade, η νέα άφιξη στον κόσμο των αρωμάτων του οίκου, παίρνει την έμπνευσή του ακριβώς από αυτό, προκαλώντας το όραμα της απόδρασης. Πρόκειται για ένα άρωμα που αιχμαλωτίζει το πνεύμα της αβίαστης κομψότητας, της αυτοπεποίθησης που συνδυάζεται με ελευθερία και καθορίζει το πνεύμα της Chloé. Το Nomade συγκεντρώνει τις σκιές μιας γυναίκας που το πεπρωμένο της ανοίγεται σε ένα ατελείωτο ταξίδι και χρωματίζεται από νέους ορίζοντες.

H Aveda έρχεται στην Ελλάδα

Η Aveda, η Τέχνη και η Επιστήμη των Αγνών Εκχυλισμάτων Λουλουδιών και Φυτών, η οποία είναι παγκοσμίως αγαπημένη από beauty editors και influencers για την αποτελεσματικότητα, τη φυσική προέλευση και την Cruelty Free φιλοσοφία των προϊόντων περιποίησης μαλλιών, προσώπου και σώματος, ανακοίνωσε την έλευση της στην ελληνική αγορά. Εμπνευσμένη από την Αγουρβέδα, την 5.000 ετών αρχαία ινδική θεραπευτική παράδοση, η Aveda αντιμετωπίζει την ομορφιά με ολιστικό τρόπο, κατά τον οποίο τα μαλλιά, το τριχωτό της κεφαλής, το σώμα και το δέρμα είναι ένα, οπότε τα προϊόντα και οι υπηρεσίες φροντίζουν τις ανάγκες των πελατών από “την κορυφή ως την ψυχή. Αξίζει να σημειωθεί πως τον Απρίλιο εγκαινιάζεται και το πρώτο κομμωτήριο Aveda σε συνεργασία με την αλυσίδα κομμωτηρίων TEO (Ηρώων Πολυτεχνείου 6, Νέα Ερυθραία).

O ολοκαίνουργια συλλογή MAAN για το ᾽18

Η ανεπιτήδευτη πολυτέλεια της γαλλικής Ριβιέρας συναντά την θέρμη του ελληνικού καλοκαιριού και την αθωότητα του παρελθόντος. Αυτή είναι η νέα συλλογή MAAN 2018. Η έμπνευση για φέτος είναι η κλασσική γαλλική ταινία La Piscine, γυρισμένη στο γαλλικό νότο. Η designer του brand, Μαριλένα Ανδρεάδη, μεταφέρει στην φετινή συλλογή την μεστή θηλυκότητα της Romy Schneider αλλά και λίγο από την γοητεία που εξέπεμπε ο Alain Delon προς αυτήν. Η συλλογή MAAN SS18 φέρνει έναν φανερό αισθησιασμό παρόμοιο με αυτόν των πρωταγωνιστών γύρω από την πισίνα. Πρωταγωνιστές δεν είναι άλλοι από την κομψή θηλυκότητα, τις άνετες γραμμές και τα υψηλής ποιότητας ανάγλυφα υφάσματα.

H Hindi Zahra έρχεται στην Ελλάδα

Η Γαλλομαροκινή «θεά» της μουσικής επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά την περσινή της εμφάνιση στο Θέατρο Παλλάς στην Αθήνα, την Πέμπτη 3 Μαΐου στο Principal @ Fix στη Θεσσαλονίκη, και την Παρασκευή 4 Μαΐου στο Fuzz Club στην Αθήνα.

Τα Maureen Leather Mules του οίκου Malone Souliers

 

O Malone Souliers έκανε πριν μερικές σεζόν την άφιξη του στον κόσμο της υποδηματοποιίας και έκτοτε οι συλλογἐς του γίνονται ανάρπαστες. Τα παπούτσια με τις περίτεχνες λεπτομέρειες και τα πολυτελή υλικά φιγουράρουν στα looks μερικών από των πιο γνωστών fashionistas. Από τις συλλογές του οίκου, δεν θα μπορούσαμε να μην ξεχωρίσουμε τα δημοφιλή πλέον Maureen mules με τις συγκλονιστικές αποχρώσεις και τα ευφάνταστα prints!

More Stories
erik bratsberg persona restaurant stockholm dezeen 2364 col hero 1704x958
Persona Restaurant: Φυσικά υλικά και γλυπτικές φόρμες δια χειρός Erik Bratsberg
DIDÉE.GR