Quantcast

Η πιο μοντέρνα κατοικία βρίσκεται στο δυτικό Hollywood

Το AUX Architecture στούντιο του Los Angeles ολοκλήρωσε πρόσφατα, την κατασκευή ενός μοντέρνου σπιτιού στο δυτικό Hollywood στην Καλιφόρνια υπό την καθοδήγηση του Brian Wickersham, αναδεικνύοντας ένα ξεχωριστό indoor και outdoor lifestyle.

Η εξωτερική όψη του σπιτιού, άκρως επιβλητική καλωσορίζει τους επισκέπτες στο εσωτερικό του σπιτιού μέσω της κεντρικής πόρτας που οδηγεί στο επάνω πάτωμα του σπιτιού. Ο κύριος χώρος υποδοχής που βρίσκεται στο επάνω πάτωμα έχει θέα την εντυπωσιακή πισίνα της οικίας, την πίσω αυλή και μερικούς εσωτερικούς χώρους του σπιτιού.

Περιστοιχισμένη με φυτά από τη μία πλευρά, η πισίνα από την άλλη, βλέπει το σαλόνι του σπιτιού με το εντυπωσιακό του τζάκι και την ιδιαίτερη διακόσμησή του. Ιδιαίτερα μοντέρνα είναι και η κουζίνα, η οποία με ξύλινα έπιπλα θεωρείται ένας από τους καλύτερους χώρους της πολυτελούς οικίας.

Η εξωτερική αυλή και η κρυμμένη κατάφυτη ταράτσα του σπιτιού που διατίθεται ήδη για πώληση, ολοκληρώνουν τη μοναδικότητα που υπογράφει το ξεχωριστό design του AUX Architecture.

Photos: Andrew Dinsky PLG Estates

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR