Το μοντέρνο και το παραδοσιακό σε έναν εντυπωσιακό ξενώνα στο Κιότο

Το αρχιτεκτονικό στούντιο B.L.U.E. δημιούργησε ένα νέο project στο Κιότο της Ιαπωνίας, αναμειγνύοντας το παλιό με το καινούριο. Η αρχιτεκτονική ομάδα φρόντισε να διατηρήσει το παραδοσιακό στυλ του ξενώνα, ο οποίος χτίστηκε από ξύλο για πρώτη φορά πριν 100 χρόνια, ανανεώνοντας τον χώρο με μοντέρνα στοιχεία.

Η κεντρική είσοδος σε μορφή τούνελ που οδηγεί στην αυλή αλλά και στο εσωτερικό, οι σκάλες και η κατασκευή ενός υπερσύγχρονου μπάνιου είναι μερικές από τις μοντέρνες πινελιές που εναρμονίστηκαν πλήρως με τον παραδοσιακό χαρακτήρα της αυλής και των κεντρικών διαδρόμων του ξενώνα, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την αναπόφευκτη σύγκριση ανάμεσα στο παλιό και το καινούριο.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE