Quantcast

Ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Louis Vuitton είναι ο Virgil Abloh

Ο διάσημος γαλλικός οίκος Louis Vuitton μόλις ανακήρυξε τον Virgil Abloh ως τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή της ανδρικής συλλογής, αντικαθιστώντας τον Kim Jones, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Abloh πρόκειται να είναι ένας από τους ελάχιστους έγχρωμους σχεδιαστές, που έχουν βρεθεί ποτέ σε αντίστοιχες θέσεις γαλλικών οίκων, ενώ σύμφωνα με τη New York Times, ο ίδιος πρόκειται να μετακομίσει μαζί με την οικογένειά του στο Παρίσι για την εκπλήρωση του καινούριου του ρόλου.

Ο Abloh αναμένεται να κυκλοφορήσει την πρώτη συλλογή για τον οίκο Louis Vuitton, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Ανδρικής Μόδας στο Παρίσι τον Ιούνιο. Πριν την οριστική ανακοίνωση, υπήρχαν έντονες φήμες για την αντικατάσταση του Jones από τον Abloh, ενώ όταν ο πρώτος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον γαλλικό οίκο, φρόντισε να αναρτήσει τα σχεδιασμένα από τον Abloh, Off-White™ x Air Jordan 1sneakers, γράφοντας “Σε ευχαριστώ Virgil, είναι μεγάλη αγάπη”.

Όπως ανακοίνωσε ο Virgil Abloh τις τελευταίες ώρες, “Νιώθω πανευτυχής. Η ευκαιρία να συνεργαστώ με τον οίκο Louis Vuitton, που είναι η επιτομή του design και της πολυτέλειας, ήταν πάντοτε ένας από τους υψηλότερους μου στόχους”.

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR