Quantcast

Όλα όσα είδαμε στο ανατρεπτικό party της Reebok Classic, στο κέντρο της Αθήνας

Όλη η urban σκηνή της Αθήνας σε μια ανατρεπτική συνάντηση.

Με κύριο πρωταγωνιστή της βραδιάς, τη νέα έκδοση του θρυλικού WorkOut Plus, του αγαπημένου Reebok Classic sneaker των ‘80s, ο χώρος του EKEI στην οδό Λέκκα, αποτέλεσε το σημείο συνάντησης των πιο stylish μελών της αθηναϊκής σκηνής.

Με χορευτική διάθεση, όλοι όσοι παρευρεθήκαμε, απολαύσαμε μια έντονη βραδιά, αφιερωμένη σε όλα αυτά που σηματοδότησαν την άγρια και συγχρόνως τρυφερή γενιά των ‘80s. Ατμόσφαιρα μοναδική, cocktails που είχαν τον δικό τους ιδιαίτερο χαρακτήρα, μια καντίνα με χοτ ντογκ και πρόσωπα που κινούνταν σε οικείους ρυθμούς του τότε και του σήμερα.

Το βλέμμα μαγνητιζόταν κάθε λεπτό από νοσταλγικές εικόνες, που ανέσυραν στη μνήμη τη μαγεία της δεκαετίας των ‘80s σε έναν χώρο κατάμεστο από όλους όσους ήθελε να συναντήσει κανείς- και οι οποίοι μετακινούνταν χορεύοντας από το ένα επίπεδο στο άλλο: Το ένα stage φιλοξένησε στα decks τους Cult Battles, την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη που διοργανώνει τα διάσημα ‘80s και ‘90s parties, με αγαπημένα τραγούδια που μας έβαλαν στον πειρασμό να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε όπως τότε. Το δεύτερο stage φιλοξένησε τους djs των STFU Parties, οι οποίοι ένωσαν με μοναδικό τρόπο Trap, EDM, Hip Hop και Dubstep ήχους, απογειώνοντας τη διάθεση όλων.

Η εκδήλωση πέτυχε την αποστολή της να διασχίσει τα πολιτισμικά όρια ανάμεσα στην workout και την streetstyle κουλτούρα, ενώνοντας το τότε με το σήμερα, με τον ίδιο τρόπο που τα κατάφερε το 1985 το πρώτο σχέδιο WorkOut Plus. Με γέφυρα λοιπόν στο σήμερα, σε μια βραδιά όπου οι δύο εποχές διασταυρώθηκαν επιτυχώς, τα Reebok Classic αποκατέστησαν την έννοια του κλασικού, έτσι όπως το αγαπάμε, απαλλαγμένο από το στοιχείο της υπερβολής.

Φεύγοντας από το party της Reebok Classic, εκεί όπου το θρυλικό sneaker των ‘80s αναβίωσε και ζωντάνεψε ξανά μια άλλη εποχή, συνειδητοποιήσαμε πως η urban σκηνή της Αθήνας θα φέρει εσαεί τον χαρακτηρισμό “Always Classic”.

Μπορείς να βρεις τα Reebok Classic WorkOutPlus στο e-shop της Reebok και στα καταστήματα:

SNEAKER 10, THE ATHLETE’S FOOT, ALL ABOUT SNEAKERS, KIX / COLLECTIVE, SIMPLE CHARACTER, SNEAKER CAGE, ALTER SHOP, DANGEROUS MINDS, STRATIGOS, SAINT SOLES, NODUS, CERO, SNEAKER MIND, FUEL, ICONICS, FLOORZONE, DREAMDALE, CULT, GRANAZI, SLIDE, NEW CULT, ELEVEN, MUST, GENIOUS.

#WorkoutPlus
#AlwaysClassic

 

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR