Quantcast

Η Tommy Hilfiger παρουσιάζει την καμπάνια Tommy Jeans για την Άνοιξη 2018

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ (15 Φεβρουαρίου 2018) – Το Tommy Hilfiger group, το οποίο ανήκει στην PVH Corp., ανακοινώνει την παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια TOMMY JEANS για την Άνοιξη 2018, η οποία περιλαμβάνει μία σειρά από millennial influencers, όπως ο ράπερ Christian “King” Combs, τα μοντέλα και μουσικούς Pyper America Smith και Gabriel-Kane Day-Lewis, και τα μοντέλα Diana Silvers, Lina Hoss και Sup Park. Η καμπάνια αποτυπώνει τη νέα στάση ζωής απέναντι στους κανόνες και αναδεικνύει νέους τρόπους έκφρασης της διαφορετικότητας και της ατομικότητας.

Η καμπάνια που φωτογραφήθηκε από τον Devyn Galindo στη Καλιφόρνια, πηγαίνει την παγκόσμια TOMMY JEANS ψηφιακή κοινότητα, ένα περιπετειώδες ταξίδι για να γιορτάσει της νεότητα, την ελευθερία και τη φιλία, μαζί με τον Christian “King” Combs, την Pyper America Smith, τον Gabriel-Kane Day-Lewis, την Diana Silvers, την Lina Hoss και τον Sup Park οι οποίοι φορούν street-inspired looks. Η mobile καμπάνια περιλαμβάνει αποκλειστικά βίντεο αλλά και συνεντεύξεις με ambassadors που δίνουν τη δική τους οπτική για τη ζωή, το στιλ και τον τρόπο έκφρασης.

Η συλλογή TOMMY JEANS για την Άνοιξη 2018, περιλαμβάνει ανδρικά και γυναικεία ενδύματα, παπούτσια και αξεσουάρ, γιορτάζοντας την ταχύτητα και την αμεσότητα με μία vintage νοσταλγία. Η συλλογή δίνει μια νεανική και «ασεβής» έμφαση στα αγωνιστικά πληρώματα της Formula 1 με τα κλασσικά work wear, χαλαρά outwear, oversized silhouettes και με μία ιδιαίτερη έμφαση στις denim λεπτομέρειες. Το look είναι εμπνευσμένο από τα iconic σχήματα, τα έντονα χρώματα και τα αεροδυναμικά γραφικά των οδηγών ταχύτητας για μία συλλογή που επαναπροσδιορίζει τα παραδοσιακά all-American classics.

Η συλλογή TOMMY JEANS για την Άνοιξη 2018 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger, στο ομώνυμο κατάστημα Tommy Jeans στο The Mall Athens και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR