Quantcast
sanders

Η μαγεία στην Κοπεγχάγη κρύβεται στο ξενοδοχείο Sanders

Το ξενοδοχείο Sanders, μέσα από τη σύγχρονη αρχιτεκτονική και το δανέζικο design, υπόσχεται να ταξιδέψει τους πελάτες του υπό συνθήκες μιας παραμυθένιας ατμόσφαιρας, στην πόλη της μικρής γοργόνας του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, την Κοπεγχάγη.

Αξιοποιώντας τρεις παλιές μονοκατοικίες, το Sanders έχει φροντίσει να δημιουργήσει ένα άνετο περιβάλλον με ξύλινα τζάκια και vintage έπιπλα. Εμπνευσμένο από τις πολυτελέστατες καμπίνες τρένων, τα δωμάτια είναι ειδικά διαμορφωμένα για τις προσωπικές ανάγκες του κάθε πελάτη. Δωμάτια σχεδιασμένα για singles, αλλά και για όσους επιθυμούν να μείνουν με το άλλο τους μισό σε ένα περιβάλλον με άνετα δωμάτια, όπως ένα καλοσχεδιασμένο σαλόνι με ενσωματωμένο ντους, περιμένουν κριτικές ακόμη και από τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου, πέρα από τις εσωτερικές ανέσεις, φροντίζει παράλληλα για την οργάνωση ιδιαίτερων δραστηριοτήτων, όπως είναι η διδασκαλία καλλιτεχνικών ή και μαθημάτων yoga στο πάρκο, μεταφέροντας νοητά τον κόσμο στις galleries, στα θέατρα και στην ιστορική αρχιτεκτονική αυτής της πόλης.

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR