Quantcast
campari

Μιλάνο: Μια ξεχωριστή εμπειρία Campari… γράφει ιστορία

Ο Κωνσταντίνος Σοφικίτης αποκαλύπτει μέσα από ένα ατμοσφαιρικό φωτογραφικό αφιέρωμα, την πιο ξεχωριστή εμπειρία του Campari.

Η νέα ταινία μικρού μήκους του Campari, The Legend of Red Hand του Campari Red Diaries 2018, προβλήθηκε για πρώτη φορά στη γενέτειρά του, το Μιλάνο, στις 30 Ιανουαρίου. Η εντυπωσιακή γιορτή που έφερε κοντά τα μεγαλύτερα ταλέντα bartenders από όλο τον κόσμο, αναζητούσε τα μαγικά “Red Hands” που θα δημιουργήσουν το καλύτερο cocktail, ενώ ταυτόχρονα μας υπενθύμισε την αυθεντικότητα και την μοναδική πολυτέλεια του πιο γνωστού ιταλικού aperitivo.

Η ταινία μικρού μήκους με πρωταγωνιστή την παγκοσμίως γνωστή ηθοποιό Zoe Saldana, σε σκηνοθεσία του Ιταλού Stefano Sollima, είναι μια συναρπαστική και μυστηριώδης ιστορία που αναζητά τους καλύτερους bartenders που φτιάχνουν το πιο τέλειο cocktail Campari.

Δείτε την ταινία εδώ.

O Κωνσταντίνος Σοφικίτης, ακολούθησε με τον φωτογραφικό του φακό όλα όσα έγιναν στην πόλη του Campari και αποκαλύπτει μέσα από ένα ατμοσφαιρικό αφιέρωμα τη μοναδική εμπειρία που έγραψε τη δική της ιστορία στο βιβλίο του αγαπημένου μας aperitivo.

Ανακαλύψτε και εσείς τα μαγικά “Red Hands” στην Ελλάδα και στα αθηναϊκά μπαρ και απολαύστε το πιο τέλειο Negroni.

#Campari #RedDiaries

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR