Βιομηχανική αισθητική και οικογενειακά κειμήλια σε διαμέρισμα του Τελ Αβίβ

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα στο κέντρο του Τελ Αβίβ, εκτείνεται σε 100 τετραγωνικά μέτρα. Ένα νέο ζευγάρι που είναι και οι ιδιοκτήτες του, ανέθεσαν στο αρχιτεκτονικό γραφείο RUST να δημιουργήσει το ιδανικό γι’ αυτούς διαμέρισμα. Για να δοθεί η απόλυτη βιομηχανική αισθητική, τα κατασκευαστικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν σίδερο, γυαλί και ακατέργαστο ξύλο, την ίδια στιγμή που η χρωματική παλέτα συνδύαζε λευκούς και μπλε χρωματισμούς. Το γραφείο της κατοικίας τοποθετήθηκε στο σαλόνι και διαχωρίστηκε με εντυπωσιακά γυάλινα πάνελ με σκοπό να έχει μια ιδιαίτερη ιδιωτικότητα ο χώρος. Στη διακόσμηση τοποθετήθηκαν καινούρια και μοντέρνα έπιπλα, αλλά ταυτόχρονα μεταφέρθηκαν και παλιά οικογενειακά κομμάτια των ιδιοκτητών που αγαπούσαν ιδιαίτερα.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE