Quantcast

The Disaster Artist: Ο Τζέιμς Φράνκο επιστρέφει δυναμικά

Ο Τζέιμς Φράνκο επιστρέφει στο διπλό ρόλο του σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή στο μεγάλο hit του SXSW, αλλά και του Τορόντο και του Σαν Σεμπαστιάν, την κωμωδία «The Disaster Artist».

Η ταινία προβλήθηκε ως work-in-progress στο South by Southwest Film Festival του 2017, κερδίζοντας θερμό χειροκρότημα στο τέλος της προβολής, και ιδιαίτερα θετικές κριτικές από τον τύπο, ιδιαίτερα για την μεταμορφωτική ερμηνεία του Φράνκο, ως τον μοναδικό Τόμι Γουάιζο.

Το «The Disaster Artist» είναι η αληθινή ιστορία της δημιουργίας της ταινίας «The Room», που έχει χαρακτηριστεί ως «ο Πολίτης Κέιν των κακών ταινιών». Η κλασική καλτ ταινία του Τόμι Γουάιζο συνεχίσει να προβάλλεται σε sold out προβολές για πάνω από μια δεκαετία. Το σενάριο της ταινίας είναι των Σκοτ Νουστάντλερ και Μάικλ Χ. Βέμπερ, βασισμένο στο βιβλίο των Γκρεγκ Σεστέρο και Τομ Μπίσελ.

Η ταινία προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο κερδίζοντας την 2η θέση στο Βραβείο Κοινού του Τμήματος Midnight Madness, ενώ κέρδισε το Χρυσό Κοχύλι Καλύτερης Ταινίας στο 65ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες.

Από 25 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους από την Tanweer.

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR