Quantcast

Dirt’idee #18 από τη Μαριτίνα Χαλβατζή

Dirt’idee: Κάθε εβδομάδα, η Dirty Maritini – style blogger στο dirtymaritini.com – ανακαλεί τα 5 πράγματα που της κέντρισαν το ενδιαφέρον και τα παραθέτει στο didee.gr, με το δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Κείμενο και εικαστικό: Μαριτίνα Χαλβατζή (@dirtymaritini)

 

Του γούρι της Follie Follie

Η Folli Follie, το αγαπημένο lifestyle brand με παγκόσμια παρουσία, υποδέχεται το νέο έτος με λάμψη και τύχη, παρουσιάζοντας τις προτάσεις της για γούρια προορισμένα να χαρίσουν ξεχωριστό στυλ στις καθημερινές σας εμφανίσεις όλο τον χρόνο. Αυτή τη  σεζόν, η Folli Follie παρουσιάζει μια μοναδική συλλογή από μοντέρνα σχέδια κολιέ, όπου το σχήμα της καρδιάς περικλείει το 2018, αντανακλώντας μοναδική λάμψη σε ροζ επιχρύσωση ή σε ασήμι 925 ο . Και κάπως έτσι μας προτρέπει να υποδεχτούμε το 2018 με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

To Tresor Nails Boutique

To Tresor Nails Boutique είναι ένας ολοκαίνουριος χώρος που δημιουργήθηκε στη καρδιά της Αθήνας με σκοπό να προσφέρει nail art υπηρεσίες και μακιγιάζ σε όσες γυναίκες δραστηριοποιούνται και μένουν στο κέντρο και έχουν την ανάγκη να είναι πανέτοιμες για κάθε περίσταση. Το άκρως εξυπηρετικό προσωπικό σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τον υπέροχο, ολόλευκο χώρο του αποτελούν το μαγικό τρίπτυχο που κατατάσσουν το Tresor στον απόλυτο beauty προορισμό.

Tresor Nails Boutique – Βουκουρεστίου 16, Αθήνα (εντός στοάς) Τηλ. 210 3005100

Η Lash Crown Mascara της Max Factor

Ο ολοκαίνουρια Lash Crown Mascara της Max Factor εμπνευσμένη από τις τεχνικές των make-up artists, παρουσιάζει μια μοναδική εμπειρία μεταμόρφωσης των βλεφαρίδων με τη νέα Lash Crown Mascara! Το πρωτοποριακό της βουρτσάκι, με το χαρακτηριστικό στέμμα στην άκρη του, είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες. H νέα αυτή mascara υπόσχεται εντυπωσιακό βλέμμα και έντονες και πυκνές, καλοσχηματισμένες βλεφαρίδες από τη ρίζα έως τις άκρες, με μια απλή και γρήγορη εφαρμογή!

H έκθεση Fortress of Solitude στο Mουσείο Κυκλαδικής Τέχνης 

Ο Οργανισμός Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ παρουσιάζει την πρώτη μονογραφική έκθεση του Mike Kelley (1954-2012) στην Αθήνα, ενός από τους σημαντικότερους σύγχρονους καλλιτέχνες, σε επιμέλεια του Douglas Fogle. Με το βλέμμα στραμμένο στο παιχνίδι της μνήμης και της λησμονιάς, η έκθεση Fortress of Solitude συγκεντρώνει μια σειρά από εμβληματικά έργα από τη σταδιοδρομία του Kelley για να καταδείξει την αλλόκοτη αίσθηση ψυχολογικής απατρίας που επικρατεί στον σύγχρονο κόσμο.

16/11 έως 25/02
Mουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Νεοφύτου Δούκα 4, Αθήνα, +302107228321

lace-up glossed ankle boots του οίκου Proenza Schouler

Τα ωραιότερα μποτάκια της φετινής σεζόν έχουν ασημένιο κυρτό, είναι από εκρού glossy δέρμα, έχουν σουέντ τελείωμα και στο πίσω μέρος είναι διακοσμημένα με κορδόνια! Ναι αυτά είναι τα χαρακτηριστικά μποτάκια του οίκου Proenza Schouler για φέτος και είναι τέλεια.

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR