Quantcast

Ο Karl Lagerfeld κυκλοφορεί βιβλίο ζαχαροπλαστικής

Ο σχεδιαστής δεν σταματάει να μας εκπλήσσει ποτέ με τις ικανότητές του και τα κρυφά του ταλέντα. Πέρα από την καλλιτεχνική διεύθυνση των οίκων Chanel και Fendi, καταφέρνει να τρέχει και το δικό του ομώνυμο brand, να φωτογραφίζει πλήθος από editorials που φιλοξενούν τα ρούχα του, ενώ σκηνοθετεί και τα περισσότερα fashion films των 3 εταιρειών που βρίσκονται κάτω από την επίβλεψή του.

Όμως τα ταλέντα του Karl Lagerfeld δεν τελειώνουν εδώ. Λίγες μέρες πριν, στο κατάστημα του brand του στο Βερολίνο, πραγματοποιήθηκε η επίσημη κυκλοφορία ενός βιβλίου ζαχαροπλαστικής που φέρει τη δική του υπογραφή και της φίλης και στενής του συνεργάτιδας Caroline Lebar. Ο Γερμανός σχεδιαστής αρκετά χρόνια πριν έχασε πολλά κιλά και από τότε έχει δηλώσει πως είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με τη διατροφή του, ωστόσο φαίνεται πως έχει μεγάλη αδυναμία στις τάρτες.

Ο ίδιος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στο λανσάρισμα του βιβλίου, όμως μίλησε στους καλεσμένους του μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης. Το βιβλίο με τις συνταγές του είναι ήδη διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα Karl Lagerfeld.

 

 

More Stories
cq5dam.web.1280.1280 (5)
Miu Miu x Church’s
DIDÉE.GR