Quantcast

Οι περιοχές που ζουν οι πιο γνωστοί και πλούσιοι Αμερικάνοι

Λίγο καιρό πριν, το περιοδικό Forbes εξέδωσε τη λίστα με τους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη, στην οποία συναντήσαμε πολλά γνωστά ονόματα. Όμως, όταν η οικονομική τους κατάσταση, τους επιτρέπει να ζήσουν σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη, ποιες είναι οι τελικές επιλογές περιοχών που κάνουν οι Αμερικάνοι δισεκατομμυριούχοι;

Ο ιδρυτής της Microsoft Bill Gates, παραμένει ο πιο πλούσιος άνθρωπος του πλανήτη εδώ και 23 χρόνια, η περιουσία του ξεπερνάει τα $81 δισεκατομμύρια δολάρια και ζει στη περιοχή Medina, της Washington, σε ένα σπίτι μπροστά στη λίμνη που η κατασκευή του κόστισε $62 εκατομμύρια δολάρια ενώ η σημερινή του αξία αγγίζει τα $170 εκατομμύρια.

Στη δεύτερη θέση της λίστας συναντάμε τον Jeff Bezos, ο οποίος βρίσκεται πίσω από την ίδρυση της Amazon και η περιουσία του αγγίζει τα $67 εκατομμύρια δολάρια. Όπως και ο Bill Gates, έτσι και ο Jeff Bezos, κατοικεί στην Washington και στη περιοχή Medina.

Μια θέση παρακάτω στη λίστα με τους πιο πλούσιους Αμερικάνους, ο Warren Buffett, κατέχει μια περιουσία που αγγίζει το ποσό των $65.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, την οποία απέκτησε ύστερα από μια σειρά επιτυχημένων επενδύσεων και σήμερα θεωρείτε ως ο πιο επιτυχημένος επενδυτής όλων των εποχών. Η προσωπική του κατοικία βρίσκεται στην Ομάχα, της πολιτείας Nebraska.

Στη τέταρτη θέση βρίσκεται ο γνωστός σε όλους μας Mark Zuckerberg, που ύστερα από την ίδρυση της πιο δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη με περιουσία της τάξης των $55.5 δισεκατομμυρίων και ζει στη Καλιφόρνια και πιο συγκεκριμένα στη περιοχή Palo Alto.

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR