Quantcast

Πατρίτσια Περιστέρη: Κοσμοπολίτικη αύρα και διαχρονικότητα

Φωτογραφίζει ο Ιωσήφ Αλεξιάδης
Hair/Makeup Παναγιώτης Καρακάσης
Η φωτογράφιση έγινε στο New Hotel, Φιλελλήνων 16

Ένα 24ωρο με την Πατρίτσια Περιστέρη να αποκαλύπτει στο φωτογραφικό μας φακό την πιο κοσμοπολίτικη εκδοχή της και το Portofino Automatic 37 της IWC να πρωταγωνιστεί και να εναρμονίζεται με τη φιλοσοφία της.

Η διαχρονικότητα, η κλασική φινέτσα, το σύγχρονο, η εξέλιξη και η απόλυτη ομορφιά. Η Πατρίτσια Περιστέρη αποκαλύπτει στον φωτογραφικό μας φακό τις πιο διαχρονικές εκδοχές του στυλ της. Σε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα με πρωταγωνιστή το ρολόι-κόσμημα της IWC, εμπνέεται και δίνει τον καλύτερό της εαυτό σε μοναδικές λήψεις που δημιουργούνται στο κέντρο της Αθήνας και με background τη σύγχρονη πολυτέλεια του New Hotel.

Όταν όλα γύρω μας αλλάζουν γρήγορα, κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά. Κάποια πράγματα που διακρίνονται από ποιότητα, κομψότητα και «προκαλούν» συνεχώς για εξέλιξη. Οι κλασικές αξίες είναι αυτές που διαμορφώνουν και τις νέες τάσεις, αυτές που έρχονται και μπορούν να παγιωθούν και να μείνουν για πάντα.

Για 30 χρόνια, η κλασική φινέτσα του Portofino Automatic με τους τρεις δείκτες κατάφερε να παραμείνει επίκαιρη σε καιρούς που οι τάσεις της μόδας μεταβάλλονται συνεχώς χωρίς να έχουν διάρκεια. Η IWC Schaffhausen με το νέο Portofino Automatic των 37mm, κατάφερε να κάνει το σιωπηλό της αστέρι περισσότερο αγαπητό από τους λάτρεις των ρολογιών που έχουν μικρό καρπό.

Το σπουδαίο ρολόι Portofino 37 της IWC είναι εμπνευσμένο από το κοσμοπολίτικο μικρό λιμάνι της ιταλικής Ριβιέρας με τη χολιγουντιανή λάμψη και την τεράστια ομορφιά. Η εκλεπτυσμένη αυτή ομορφιά ταυτίζεται με τη μοναδική αισθητική και τον δυναμισμό της Πατρίτσια Περιστέρη, η οποία τολμά με την επιλογή αυτή του ρολογιού να κάνει το δικό της στιλιστικό statement.

Η δημιουργικότητα και η αισθητική πρωταγωνιστούν στο φωτογραφικό editorial και δημιουργούν μια εμπειρία μιας ολόκληρης ημέρας.

View this post on Instagram

Ένα από τα μυστικά στα λουράκια της @santoniofficial είναι η λεπτή σκίαση του δέρματος καθώς δουλεύεται με το χέρι. Η τεχνική κάνει το δέρμα να αποκτά μια μοναδική πατίνα παρά το γεγονός ότι είναι ολοκαίνουργιο. Για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα, η επιφάνεια του δέρματος γυαλίζεται με μια ποικιλία από διαφορετικές πάστες μέχρι να έχει την επιθυμητή σκίαση και τέλεια λάμψη. Ένα άλλο χαρακτηριστικό της Santoni είναι η πορτοκαλί επένδυση στην εσωτερική επιφάνεια τους. Εσυ μπορείς να τα ανακαλύψεις όλα εδώ https://www.iwc.com/en/straps-and-bracelets.html

A post shared by IWC Schaffhausen | Greece (@iwcwatches_gr) on

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR