Quantcast

Παραιτείται η Adriana Lima από άγγελος της Victoria’s Secret

Το μοντέλο Adriana Lima αποτελεί τον πιο γνωστό άγγελο της Victoria’s Secret, καθώς έχει περπατήσει στα διάσημα show της εταιρείας εσωρούχων περισσότερες φορές από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο και έχει συνδέσει την sexy πλευρά της με αυτή της εταιρείας.

Όμως, όπως ανακοίνωσε σε ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram της, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, καθώς δεν πρόκειται να βγάλει ξανά τα ρούχα της για τέτοιου είδους σκοπούς.

Στο κείμενο που έγραψε, πέρασε ένα ηχηρό μήνυμα για το πως αντιμετωπίζονται οι γυναίκες στο χώρο της μόδας, στα social media και κατά συνέπεια και στη πραγματική ζωή.

Αφορμή στη μεγάλη απόφαση που πήρε η Adriana Lima, στάθηκε μια φιλική συζήτηση που πραγματοποίησε και την οδήγησε στο συμπέρασμα πως οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο δέχονται μεγάλη πίεση για να είναι αδύνατες και να έχουν μια αψεγάδιαστη εικόνα, πράγμα που θεωρεί πως είναι επικίνδυνο τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική υγεία ενός ανθρώπου.

Έτσι, όταν της ζητήθηκε από τη γνωστή εταιρεία να γυρίσουν ένα sexy video για τα social media, αποφάσισε να μην συνεχίσει να είναι κομμάτι αυτό του κόσμου. Μάλιστα, αν παρατηρήσει κανείς, θα δει πως δεν ακολουθεί πλέον το λογαριασμό της Victoria’s Secret στο Instragram.

More Stories
crash maxmara ss24 1 1600x1200 (1)
Phantasie by Weekend Max Mara
DIDÉE.GR