Quantcast

The Square: Ένα από τα πιο έντονα trailer που είδαμε το 2017

Το Square είναι μια ταινία γερμανικής παραγωγής, που μας αφηγείται τη ζωή του Christian, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τη διεύθυνση ενός μεγάλου μουσείου σύγχρονης τέχνης.

Η ταινία αποτελεί ένα σατιρικό δράμα, που αντικατοπτρίζει τη σημερινή κοινωνία και μέσα από τη θέση του Christian, τον οποίο υποδύεται ο Claes Bang, μας παρουσιάζει το πόσο εγωκεντρικός μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος για να πετύχει τη προσωπική του ανέλιξη.

Στην ταινία επίσης, έντονη είναι και η παρουσία της τέχνης καθώς και οι προβληματισμοί για το τι είναι τέχνη και τι όχι.

Στο κεντρικό κομμάτι της ταινίας, βλέπουμε όσα διαδραματίζονται γύρω από το τελευταίο έκθεμα του μουσείου που είναι ένα τετράγωνο από led φώτα στην αυλή του κτηρίου, αλλά και το πως μπορούν οι ειδικοί να πουλήσουν οποιαδήποτε ιδέα, σαν ένα κομμάτι σύγχρονης τέχνης.

H ταινία που έχει σκηνοθετηθεί από τον Ruben Ostlund, έχει ήδη παρουσιαστεί στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Ταινιών της Θεσσαλονίκης, ενώ μέσα στο 2018 θα τη δούμε να προβάλλεται και στις κινηματογραφικές αίθουσες χωρίς να έχει ανακοινωθεί το πότε.

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR