Quantcast

Αποχωρεί τελικά ο Karl Lagerfeld από τον οίκο Chanel;

Εδώ και περίπου ένα χρόνο υπάρχει έντονη φημολογία πως ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Chanel, Karl Lagerfeld, θα αφήσει το στέμμα του και θα σταματήσει να βρίσκεται στο τιμόνι του γαλλικού οίκου.

Πέρυσι ο οίκος Chanel, σε επίσημη ανακοίνωση του, δήλωσε πως όσο ο Karl βρίσκεται εν ζωή θα παραμένει στη θέση του μέσα στον οίκο. Όμως λίγες μέρες πριν οι φήμες ξεκίνησαν και πάλι και να γίνονται μάλιστα και πιο έντονες.

Τα τελευταία 16 χρόνια, ο ιστορικός οίκος αλλάζει την τοποθεσία του show που γίνεται ειδικά για τη Métiers d’Art συλλογή του. Φέτος η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί στο Αμβούργο της Γερμανίας η οποία είναι και η γενέτηρά πόλη του Karl Lagerfeld και έτσι δεν ήταν λίγοι αυτοί που λένε πως πρόκειται για το τελευταίο show του Γερμανού σχεδιαστή και για τον λόγο αυτό επέλεξε τη πατρίδα του.

Σχετικά με τα πιθανά ονόματα που ακούγονται πως θα διαδεχθούν τον Lagerfeld, είναι αυτά του Alber Elbaz, ο οποίος αποχώρησε περίπου 3 χρόνια πριν από τον οίκο Lanvin, αλλά και της Phoebe Philo που βρίσκεται πίσω από τον οίκο Céline.

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR