Quantcast

Η Reebok τιμά τη μεταμεσονύχτια δημιουργικότητα

Για τους περισσότερους ανθρώπους, η στιγμή που το ρολόι μας γράψει 03.00am δεν μπορεί να χαρακτηριστεί στιγμή δημιουργικότητας και παραγωγικότητας. Για τους νέους δημιουργούς όμως, που δουλεύουν ασταμάτητα και με πολύ γρήγορους ρυθμούς, οι ώρες και οι στιγμές μετά τα μεσάνυχτα, αντιπροσωπεύουν ένα χρόνο όπου μπορούν πραγματικά να συγκεντρωθούν σε αυτό που κάνουν και να παράγουν έργο.

Έτσι η αθλητική εταιρεία Reebok, αναγνωρίζοντας το γεγονός αυτό, θέλησε να αναδείξει σε ένα video όλους αυτούς του ταλαντούχος δημιουργούς της νύχτα που βρίσκονται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πρώτος σταθμός είναι η Νέα Υόρκη και ο graffiti artist, Trevor Andrew, μαζί με τον rapper Cam’ron, οι οποίοι μας παρουσιάζουν στην ταινία μικρού μήκους πως η νύχτα τροφοδοτεί το ταλέντο τους, αλλά και το πως δουλεύουν μέσα στους δρόμους της μεγαλούπολης.

Το film αυτό αποτελεί το πρώτο κομμάτι, από μια σειρά ταινιών, η οποία θα ταξιδέψει σε πολλές μεγάλες πόλεις του πλανήτη και θα ανακαλύψει όλους αυτούς τους ταλαντούχους νέους καλλιτέχνες που εμπνέονται από τη νύχτα.

 

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR