Quantcast

5 πράγματα που δεν γνωρίζετε για το βραχιόλι “Love” της Cartier

Η Cartier είναι μια από τις πιο γνωστές εταιρείες κατασκευής luxury κοσμημάτων και το σχέδιο της “love” αποτελεί ένα από τα κοσμήματα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως, καθώς είναι στο wishlist όλων αυτών που αγαπούν τα πολυτελή είδη και τη μόδα.

Όλοι το ξέρουν και πολλοί ονειρεύονται να το αποκτήσουν, ποιες είναι όμως οι 5 πληροφορίες για το “love” που δεν είναι γνωστές στον κόσμο;

  1.  Το δημοφιλές βραχιόλι δεν σχεδιάστηκε στο Παρίσι όπως τα περισσότερα κοσμήματα της Cartier, αλλά στη Νέα Υόρκη το 1969.
  2. Η αρχική ιδέα του love, είναι να φοριέται ταυτόχρονα και από τη γυναίκα και από τον άντρα, ως ένδειξη αγάπης και αφοσίωσης σαν ένα διαφορετικό είδος βέρας.
  3. Το βραχιόλι αρχικά κυκλοφόρησε από ασήμι, αλλά πολύ γρήγορα η εταιρεία έβγαλε στην αγορά τη χρυσή του έκδοση που τελικά επικράτησε.
  4. Κάθε βραχιόλι “love” από την Cartier, έχει τη δική του ταυτότητα η οποία έχει χαραχθεί στο εσωτερικό του, ώστε να αποδεικνύεται η γνησιότητά του.
  5. Η Cartier είχε ως φιλοσοφία τότε, κάθε κόσμημά της να ταιριάζει σε κάποιο ρούχο η σε κάποια περίσταση. Το “love” ήταν το πρώτο της σχέδιο που δημιουργήθηκε για να φοριέται 24 ώρες το 24ωρο.

 

 

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR