Quantcast

Ένα απροσδόκητο lunch break στην καρδιά του Λονδίνου

Γράφει ο Ιωάννης Μεκιάμης

Όταν ήμουν μικρός είχα ακούσει τη φράση πως «η αγάπη για τη δουλειά σου, μπορεί να σε πάει μακρυά» και ακριβώς αυτή η ατάκα, έγινε για μένα τρόπος ζωής.

Για μένα, κάθε βδομάδα σημαίνει και ένα καινούργιο ταξίδι. Ταξίδι σε κάποιο νέο προορισμό που περιμένει να τον ανακαλύψω ή σε αυτούς που έχω αγαπήσει και χαίρομαι να επισκέπτομαι ξανά και ξανά.

Το σημερινό απόγευμα με βρίσκει στο Muriel’s, στη περιοχή Soho του Λονδίνου, να απολαμβάνω το lunch μου, ύστερα από μια κουραστική μέρα στο γραφείο της εταιρείας που συνεργάζομαι. Αυτό που με προβληματίζει είναι το πόσο απολαυστικό μπορεί να είναι ένα γεύμα το απόγευμα όταν το πραγματοποιείς μόνος σου, ενώ βρίσκεσαι σε μια ξένη πόλη και έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και κουλτούρες.

Έτσι χωρίς δεύτερη σκέψη, βγάζω το κινητό από τον χαρτοφύλακά μου και ανοίγω την αγαπημένη μου εφαρμογή το Badoo. Το Badoo ήρθε στη ζωή μου δύο χρόνια πριν και μπόρεσε να κάνει τη δουλειά μου και τα ταξίδια μου ακόμα πιο απολαυστικά. Όσο γοητευτικό και αν ακούγεται το να ταξιδεύεις συνέχεια, δεν είναι λίγες οι στιγμές που έχεις την ανάγκη να συναναστραφείς με νέους ανθρώπους και μυηθείς στον καθημερινό τρόπο ζωής των κατοίκων της εκάστοτε πόλης.

Το Badoo σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις τα δικά σου φίλτρα και να αναζητήσεις ανθρώπους -με κοινά ενδιαφέροντα- που βρίσκονται ακόμα και λίγα μέτρα μακρυά από σένα. Αυτός ο νέος τρόπος γνωριμιών είναι τόσο ιδανικός όσο ακούγεται. Χάρη στο Badoo, έχω γνωρίσει μερικούς από τους καλύτερους μου φίλους ανά τον κόσμο, έχω διασκεδάσει, έχω μάθει μυστικά και tips για την πόλη που βρίσκομαι και έχω νιώσει πιο ντόπιος και από τους ντόπιους!

Ανοίγοντας το application, αυτό που θα ήθελα περισσότερο τη συγκεκριμένη στιγμή είναι ένα άτομο με γνώσεις στα ναυτιλιακά, ώστε να μπορέσω να συζητήσω την ιδέα που πρέπει να καταθέσω αύριο το πρωί. Μέσα από ένα γρήγορο search, βρήκα την Elisa η οποία εργάζεται ως νομικό στέλεχος σε μια από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες του Λονδίνου και είναι η ιδανική επιλογή για να μοιραστώ το τρίωρο διάλειμμα μου. Η Elisa σε περίπου ένα τέταρτο θα βρίσκεται στο Muriel’s και το Badoo, για ακόμα μια φορά μπόρεσε να μου φτιάξει τη μέρα, δίνοντας μου τη δυνατότητα να κάνω μια νέα και ενδιαφέρουσα γνωριμία σε ένα από τα πολλά ταξίδια μου.

Ο πιο σύγχρονος και μοντέρνος τρόπος να γνωρίσω ανθρώπους που με ενδιαφέρουν. Ανθρώπους που έχουν την ίδια ανάγκη με μένα. Ανθρώπους που χαρακτηρίζονται από την καινοτομία και τολμούν να μοιραστούν με άλλους ιδέες, σκέψεις και απροσδόκητα meetings, εκεί που χτυπά δυνατά ο παλμός της εξέλιξης.

More Stories
crash maxmara ss24 1 1600x1200 (1)
Phantasie by Weekend Max Mara
DIDÉE.GR