Quantcast

Η διαφορά ανάμεσα σε ένα μοντέλο της Victoria’s Secret και σε έναν άγγελο

Κάθε χρόνο βλέπουμε μερικά από τα πιο γνωστά μοντέλα παγκοσμίως να περπατάνε στο show της Victoria’s Secret, αλλά και πολλά μοντέλα τα οποία δεν είναι τόσο γνωστά στο ευρύ κοινό και που αποκτούν μεγάλη φήμη και αναγνωρισιμότητα μετά το show.

Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι πως δεν αποκαλούμε “αγγέλους” όλα τα κορίτσια που συμμετέχουν στην επίδειξη, αλλά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, σε Victoria’s Secret Angels και Victoria’s Secret Models.

Πολλοί υποστηρίζουν πως η βασική διαφορά είναι πως οι άγγελοι εμφανίζονται στο show με τα ειδικά κατασκευασμένα φτερά, ενώ τα μοντέλα εμφανίζονται με τα πιο απλά look της βραδιάς, η πεποίθηση αυτή όμως είναι λανθασμένη.

Η βασική διαφορά είναι πως άγγελοι αποκαλούνται μόνο τα κορίτσια που έχουν αποκλειστικό συμβόλαιο με την εταιρεία και συμμετέχουν όλη τη χρονιά στις καμπάνιες και τις διαφημιστικές εκστρατείες της, ενώ τα υπόλοιπα μοντέλα απλά περπατούν στο show.

Βέβαια, θα άξιζε να σημειωθεί, πως πολλά μοντέλα απέκτησαν το χρίσμα του αγγέλου μετά από τη συμμετοχή τους στην επίδειξη.

Παρακάτω θα βρείτε την λίστα με τα ονόματα των αγγέλων που θα εμφανιστούν φέτος στο catwalk.

  1. Adriana Lima
  2. Alessandra Ambrosio
  3. Lily Aldridge
  4. Candice Swanepoel
  5. Elsa Hosk
  6. Jasmine Tookes
  7. Lais Ribeiro
  8. Martha Hunt
  9. Romee Strijd
  10. Sara Sampaio
  11. Stella Maxwell
  12. Taylor Hill
More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR