Quantcast

Athens is Original: Η αποκάλυψη

Οι δρόμοι γράφουν ακόμα #athensisoriginal

Το σύνθημα Athens is Original κατέκλισε τους δρόμους της Αθήνας. Το hashtag #athensisoriginal κυριάρχησε σε αναρτήσεις και ατάκες του πιο ενημερωμένου κοινού της πόλης και σε posters, custom σουβέρ, ποτήρια Tailor Made, σακουλάκια από κουλούρια και στις εντυπωσιακές προτομές που τοποθετήθηκαν στα πιο ψαγμένα σημεία του αθηναϊκού κέντρου, προαναγγέλλοντας το μεγάλο γεγονός.

Όλοι αναζητούσαν να μάθουν κάτι παραπάνω, κάτι που θα αποκάλυπτε τι είναι αυτό που κρύβεται πίσω από το γρίφο.

Στις 10 Νοεμβρίου, στις 19.00 το απόγευμα, η αποκάλυψη έγινε με τον πιο εντυπωσιακό και πρωτοποριακό τρόπο. Ένα brass band ξεκίνησε από το Μοναστηράκι με προορισμό τον αριθμό 5 της οδού Αθηναΐδος προκειμένου να δώσει το σήμα για την έναρξη του τεράστιου πάρτι. H Adidas για ακόμη μια φορά έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και απέδειξε πως η έμπνευση του brand δε σταματά ποτέ, με το opening του πρώτου adidas Originals Store που άνοιξε τις πόρτες του στο ιστορικό κέντρο.

Το νεοκλασικό διώροφο κτίριο της Αθηναΐδος φιλοξενεί πια τις πιο ενημερωμένες συλλογές των adidas originals και τα συλλεκτικά items που μέχρι σήμερα τα έβρισκε κανείς μόνο στο εξωτερικό.

Με την απόλυτη αυθεντικότητα να χαρακτηρίζει για ακόμη μια φορά την εταιρεία, το σημαντικό γεγονός της πόλης τράβηξε τα βλέμματα όλων και αυτή τη φορά εντυπωσίασε πραγματικά και τους πιο απαιτητικούς.

2.000 Αθηναίοι συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του καταστήματος δείχνοντας την αγάπη τους για το καινούριο, το αυθεντικό, το ανατρεπτικό και γι’ αυτό που ξετύλιγε ένα story με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αυτό είναι ουσιαστικά που αναζητούμε όλοι μας. Κάτι που να έχει νόημα και να σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα.

Αυτό ακριβώς πρεσβεύουν και τα adidas originals, την τόλμη όσων πατάνε με σεβασμό αλλά και «αυθάδεια» πάνω στο κλασικό, για να επαναπροσδιορίσουν τι σημαίνει αυθεντικό.

To #athensisoriginal δε σταματά εδώ.

Το #athensisoriginal θα γράφεται όσο η Adidas συνεχίζει να μας εμπνέει.

Οι δρόμοι το γράφουν ακόμα…

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR