Quantcast

Παρίσι: Ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός του εμπορικού Printemps

Το γνωστό εμπορικό κατάστημα Printemps, που βρίσκεται στο Παρίσι, επέλεξε την Nicole Kidman, ως το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το Χριστουγεννιάτικο στολισμό του.

Η Kidman, που βραβεύτηκε από το περιοδικό people ως η πιο καλοντυμένη γυναίκα για το 2017, θα ακολουθήσει το δρόμο των Kate Winslet, Uma Thurman και Gwyneth Paltrow, που βρέθηκαν στην έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου για το γνωστό εμπορικό τις προηγούμενες χρονιές.

Η ηθοποιός επιλέχτηκε γι’ αυτό το ρόλο από τον οίκο Fendi καθώς είχε συνεργαστεί μαζί του και τον Οκτώβριο, για το άνοιγμα του “Fendi Studio”, μιας έκθεσης αφιερωμένης σε όλες τις συνεργασίες που έκανε ο ιταλικός οίκος τα τελευταία 40 χρόνια.

Βέβαια, θα άξιζε να σημειωθεί, πως ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός του Printemps, πήρε 650 ώρες για να δημιουργηθεί και περιλαμβάνει 90.000 φωτάκια, 160 έλατα και 70 μαριονέτες.

Τέλος, το Printemps είναι ένα από τα 4 εμπορικά του Παρισιού που θα δημιουργήσει Χριστουγεννιάτικα παράθυρα, ενώ υπολογίζεται πως θα περάσουν περισσότεροι από 10 εκατομμύρια πεζοί την εορταστική περίοδο από τη λεωφόρο Haussmann, όπου βρίσκεται το γνωστό εμπορικό.

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR