Quantcast

Η adidas αποκαλύπτει τη νέα capsule συλλογή adidas x David Beckham

adidas παρουσιάζει τη νέα συλλογή ποδοσφαιρικών παπουτσιών σχεδιασμένη με έναν από τα πιο iconic asset της και θρύλο του ποδοσφαίρου, τον David Beckham. Η συλλογή γιορτάζει τα 20 και πλέον χρόνια συνεργασίας της adidas με τον Beckham κι έρχεται μαζί με ένα remastered version του Predator Accelerator, του παπουτσιού που έχει μείνει στην ιστορία ως το «παπούτσι μιας ολόκληρης γενιάς».
Beckham είχε καταλυτικό ρόλο στη δημιουργία της συλλογής παίρνοντας ενεργά μέρος στα concept meetings στο Λονδίνο και παρακολούθησε στενά το σχεδιασμό που ακολούθησε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της adidas στη Γερμανία. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης του concept, ο David Beckham αναγνώρισε το Accelerator ως το αγαπημένο του ποδοσφαιρικό παπούτσι, ενώ χαρακτήρισε το κόκκινο, λευκό και μαύρο ως τα πιο σημαντικά χρώματα στη καριέρα του. Το αποτέλεσμα είναι η συλλογή να τιμά τα τρία αυτά χρώματα με το παπούτσι “Stadium” σε τρεις διαφορετικούς τόνους του λευκού, το Street” σε τρεις τόνους του μαύρου και του “Cage” σε τρεις τόνους του κόκκινου.
Ο David Beckham δήλωσε: «Αναπολώντας τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου, το κοινό στοιχείο όλων που τις καθόρισε είναι το adidas Predator. Ήταν πάντα εκεί, βοηθώντας στην καλύτερη δυνατή απόδοση την πιο κρίσιμη στιγμή. Για αυτό τον λόγο όταν η adidas μου πρότεινε να σχεδιάσω μια ανανεωμένη εκδοχή του παπουτσιού στις “Stadium”, “Cage” και “Street” versions, άδραξα αμέσως την ευκαιρία».
Ο Sam HandyVice President Product Design της adidas, συνέχισε: «Η limited edition capsule συλλογή έχει σχεδιαστεί για να τιμήσει την πλούσια ιστορία της adidas ενώ παράλληλα παρουσιάζει μοντέρνα τεχνολογία που συμβαδίζει με τις απαιτήσεις των υψηλών επιδόσεων. Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για αυτή τη συνεργασία και ξέρουμε πως τα κομμάτια αυτής της συλλογής είναι συλλεκτικά για πολλούς fans».
Ο πολυβραβευμένος μέσος φόρεσε το Predator Accelerator στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, δημιουργώντας συνεχώς ιστορία για την ομάδα αλλά και τη χώρα του. Μερικές από τις σημαντικές στιγμές του επιλέχθηκαν από τον ίδιο και κοσμούν το εσωτερικό κολλάρο κάθε κομματιού της συλλογής.
Οι αριθμοί από τις τρεις φανέλες που φόρεσε ο Beckham βρίσκονται στο πίσω μέρος κάθε παπουτσιού -ο αριθμός 23 για το κάτασπρο “Stadium”, 32 για το μαύρο “Street” και ο διάσημος αριθμός 7 για το κατακόκκινο “Cage”. Ακόμα και τα γράμματα συνδυάζουν αρμονική την γραμματοσειρά του Predator με το όνομα και τον αριθμό του Beckhamδίνοντας ως αποτέλεσμα ένα σύγχρονο twist στο κλασσικό παπούτσι.
Η νέα συλλογή του David Beckham θα είναι σύντομα διαθέσιμη στο adidas.gr/Predator.
More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR